Fetullah Gülen’in bu yıl öldürülmesini beklemeyin, çünkü sebebi var!

Son bir aydır, FETÖ elebaşının yeğeni Ebu Seleme Gülen’in çektiği video ile hop oturup hop kalkıyoruz.

Ebu Seleme’nin, FETÖ’nün Mustafa Özcan, Sait Kaya, Adil Öksüz, Cevdet Türkyolu gibi kodamanlarını işaret ederek “Hocaefendinin yanına gelip onu darbeye ikna ettiniz, hepiniz oradaydınız” demesiyle pek çok kişi nedense “Gördünüz mü darbeyi itiraf ettiler, itiraf ettiler işte” diye çok sevindi.

Yadırgamıyorum tabii.

Çünkü bu itirafın üzerinde durulmasının mühim bir sebebi var.

15 Temmuz 2016 darbe girişiminden hemen sonra FETÖ elebaşı Gülen “Kontrollü darbe” yalanını ortaya attı. Tam bir şeytani FETÖ aklıydı. Hem yaşadıkları büyük travmayı atlatmak hem de “Biz yapsaydık zaten başarılı olurduk. Ama iktidar bizden birilerini de kandırarak darbe tiyatrosu oynadı” diyerek kendi tabanını konsolide etmek istiyordu.

Ama FETÖ tabanı dâhil kimseyi inandıramadı.

Sonra bir şey oldu.

FETÖ elebaşının “Kontrollü darbe” yalanını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu devralarak dolaşıma soktu. Bunun için o sırada CHP’de bulunan Aytun Çıray’ı görevlendirdi. O da televizyonları dolaşarak bu yalanı tekrar etti. Bu arada Cumhuriyet, Sözcü ve Birgün gibi paçavralar da aynı rezilliği utanmadan sürdürdüler.

MUSTAFA ÖZCAN İLE CEVDET TÜRKYOLU FETÖ ELEBAŞINI ÖLDÜRMEK İSTİYOR MU?

Neyse, yukarıdaki hatırlatmanın asıl sebebi Ebu Seleme’nin videosunun ardından Fetullah Gülen’in neredeyse öldü ölecek olduğuna dair görüntüler, iddialar.

Kimi dostlarımız Cevdet Türkyolu ile Mustafa Özcan’ın onu öldürmek istediğini söylüyor ama yanılıyorlar. Tam tersine FETÖ elebaşını Pensilvanya’daki kamptan, başına bir şey gelmesin diye “Asude” bir eve kaçırdılar.

Bu ikili ve tüm finoları FETULLAH GÜLEN’İN 2024 YILI İÇİNDE ÖLMEMESİ İÇİN ellerinden geleni yapacaklar çünkü onu yaşatmak için çok önemli sebepleri var.

Eski yazılarımı okuyanlar bilirler ama yeniden hatırlatayım.

FETÖ aslında tabanını dini telkinlerle mutantlaştırılan illegal bir örgüt malum.

İşte burada EZOTERİK ÖĞRETİLER devreye giriyor.

FETÖ elebaşının çok sık kullandığı bir model. O ve örgüt kodamanları “bazı bilgiler” in çeşitli aşamalardan geçilerek öğrenmeye hak kazanılacağını, “hakikatler ve sırlar” ın herkese açıklanmayacağını, kimseye kaldıramayacağı bilgiler verilmeyeceğini 40 yıl boyunca mankurtlarının beynine çaktılar. Bu yüzden de çeşitli bilgileri belirli semboller ve alegorilerle aktarmayı seçtiler.

Bu konuda, yani ezoterik anlatım tarzıyla ilgili size iki örnek vermek isterim.

2016 MART AYINDA NEDEN HÂKİ RENKLİ CÜBBEYLE ŞİFRELİ MESAJLAR VERMİŞTİ?

15 Temmuz darbe girişimi öncesi Fetullah Gülen hâki renkli bir cübbeyle, çeşitli şifreler kullanarak bir video konuşması yapınca, örgütü geçmişte yakından tanıyan Ümit Akdemir “Abi bu alçak, üniforma rengi, hâki renkli cübbeyle darbe mesajı veriyor” diyerek beni uyarmıştı. Gülen’in neden hâki renkli cübbeyle video çektiğini yazımda (*) şöyle belirtmiştim:

“Gülen’in en büyük hayali halife olmaktı. Hatta ilân etmek için 2016 yılını hedeflemişti de ABD’li kukla oynatıcıları buna darbeyi öne çekmesi için baskı yapmışlardı. Gülen inat ediyordu şartlar uygun değil, darbeyi yapabilmek için yeterli gücümüz yok diye. Ama sonuçta patronlarının önünde diz çökmüş ve istediklerini yapmayı kabul etmişti” 

DİKKAT EDİN, bu yazımın tarihi 24 Mart 2016.

Yani darbeden 4 ay önce.

SAİD NURSİ’NİN LAHİKALARI VE “12,13,14 VE 16’DA YENECEK DEHŞETLİ TOKATLAR” IN SIRRI

FETÖ tabanı bu çerçevede Bediüzzaman Said Nursi’den çok fazla etkileniyorlar. Çünkü köken itibariyle oradan ayrışarak Gülen’in takipçisi oldular.

Bediüzzaman Said Nursi’nin lahikalarında yazılı olanlar ise öyle çarpıcı ki Fetullah Gülen’in işaret edildiğini anlamamak için iyice aptal olmak gerek.

Tüm tespitler tıpatıp Gülen’in üstüne oturuyor.

FETÖ elebaşı Tahşiye kumpasıyla yok etmek istediği Said Nursi takipçilerinin ve Bediüzzaman Said Nursi’nin tabanını çok etkilediğini biliyor.

Ama daha da önemlisi Said Nursi’nin 19 Ocak 2016 tarihli yazımda da anlattığım (**) sözlerinin FETÖ tabanında dilden dile dolaşıyor olmasıydı:

Bediüzzaman Said Nursi, EMİRDAĞ LAHİKASI SAYFA 208’de aynen şöyle demişti:

“Büyük dairede onun gibi dehşetli cemaatler siyasi İslamiyeye darbe vurduklarından, 12, 13, 14 ve 16 TARİHLERİNDE DEHŞETLİ TOKATLAR YİYECEKLERİ ihtar edildi.”

Bu yazımın üzerinden 6 ay geçtikten sonra, 15 Temmuz gecesi tertip ettikleri o alçakça darbe girişiminde, tam da lahikada dendiği gibi OKKALI BİR TOKAT yediler.

Nasıl 2012 MİT darbe girişiminde, 2013-2014 tarihlerindeki 17-25 Aralık yargı darbesinde ve 15 Temmuz 2016 darbesinde de TOKADI yemişlerdi işte.

TOKATTAN 12 YIL SONRA ÖLECEK VE SÜFYAN OLACAK

FETÖ’cüler 15 Temmuz tokadının ardından gözlerini yeniden Bediüzzaman Said Nursi’ye diktiler. 

Çünkü tespitlerini bir REMZ(Sözün zâhirinin altında yatan, ehlinden başkasının anlayamadığı gizli mâna) olarak nitelendirdikleri Said Nursi, lahikalarında DEHŞETLİ MÜNAFIK ve SÜFYAN olarak tanımladığı bu “kişi”nin YEDİĞİ TOKATTAN tam 12 yıl sonra öleceğini de yazmaktaydı.

SÜFYAN sahih hadislerde bildirildiğine göre ahir zamanda gelecek ve ümmete karanlık günler yaşatacak, İslamiyet’i tahribe çalışacak DEHŞETLİ VE MÜNAFIK ŞAHIS olarak nitelendirilmekteydi ve Said Nursi’nin risalelerinde yer almaktaydı. 

Yani ilk tokat olan 2012’den sonrasına 12 yıl eklendiğinde 2024 oluyordu ve o tarihte Fetullah Gülen ölürse SÜFYAN SAYILACAK, tüm FETÖ’cüler de SÜFYAN’IN TALEBELERİ yerine konacaktı.

Mustafa Özcan’ın böyle bir şeye inandığı yoktu tabii ama bunu Gülen’in yerine geçmek için iyi bir fırsat olarak gördüğü de muhakkaktı.

Çözümü ise belliydi.

Fetullah Gülen’in 2024'ten önce ortadan kaldırılması gerekiyordu.

Geçtiğimiz yıllarda Gülen’in kefeni yırttığı o zehirlenme girişimindeki Mustafa Özcan’ın parmağını defalarca yazmıştık, hatırlarsanız.

Beceremediler.

Şimdi ellerine fırsat geçti ama tükürdüklerini yalamamak için 2024’ü geçirmek istiyorlar.

2025’te neler olacağı meçhul.

 (*) https://www.turkiyegazetesi.com.tr/kose-yazilari/fuat-ugur/gulenin-yesil-cubbesinin-sirri-590725

(**) https://www.turkiyegazetesi.com.tr/kose-yazilari/fuat-ugur/bediuzzamanin-fethullah-gulen-ongorusu-589768