Fotoğrafların dili olsa; Kemal Bey İmamoğlu’nun telefonlarına neden cevap vermiyor?

Şimdi, biliyorum açıklama yapacaklar “Yok öyle bir şey” diye.

Hayır efendim, var öyle bir şey…

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun telefonlarına çıkmıyor, sessize alıyor ve cevap vermiyor.

İmamoğlu belki on kere aradı ama kapı duvar.

Oysa aynı Kılıçdaroğlu Özgür Özel ile sürekli görüşmekte.

Neden?

Çünkü Kemal Bey kendi “evladını” karşısına Brütüs gibi çıkaran azmettiricinin kim olduğunu biliyor.

Sayın Kılıçdaroğlu en sonunda “nezaketen” başından savmak için on kere edilen telefonun ardından açıp iki kelime eder ama bu sessizlik fena.

31 Mart’ı bekleyelim.

Benden söylemesi. CHP seçim sonrası yeni bir kurultaylar sarmalına girerse şaşırmayın. Bunun ne anlama geldiğini en iyi Ekrem İmamoğlu bilir.

Bugün Ekrem İmamoğlu CHP’sine yatırım yapıp pozisyon almaya çalışan Muharrem İnce yine yanlış ata oynuyor ve yine yanlış yerde duruyor.

Şimdi ne zaman doğru yerde durdu ki diye soranlarınız olacaktır ama Memleket Partisi’ni kurduğunda ve yüzde 5 bandına hâkim olduklarında doğru yerdeydi. Sonra yine rayından çıktı. Gerisi malum.

Özgür Özel dün bir bilgi açıkladı ve dedi ki “Muharrem Bey, Ekrem Bey'den randevu istedi ve görüşmeleri böyle gerçekleşti” demiş.

Vah vah! Kaç kez aradı acaba randevu için. Özgür Özel’den de istemiş, dün görüşeceklerdi.

Özgür Bey neden bunu ifşa ediyor peki?

Çünkü Muharrem İnce ile eskiye dayalı; hadi husumet demeyelim ama bir gerginlikleri var.

İmamoğlu da tahmin ediyorum Özgür Özel’e inceden inceye mesaj vermek için bu görüşmeleri üst üste yapmakta. Adeta “Senin yerine koyacağım adam hazır” der gibi.

Özgür Bey de bunu farkında tabii ve İmamoğlu ile aralarında alttan alta devam eden ve adını koymakta zorlandığım bir durum var ve bu da FOTOĞRAFLARA yansımakta.

Hangi fotoğraflar olduğunu söyleyelim.

Dikkatli bakan gözler bunu anlar.

Şimdi aşağıdaki fotoğrafa bakın.

Bu Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu tarafın dan arabayla ezilerek öldürülen motokurye Yunus Emre Göçer’in eşine yapılan taziye ziyaretinden ve İMAMOĞLU’nun sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Fotoğrafların dili olsa; Kemal Bey İmamoğlu’nun telefonlarına neden cevap vermiyor? - Resim : 1

İmamoğlu X hesabında yer verdiği bu fotoğraflı paylaşımında, ziyarete Özgür Özel ile birlikte gittiğini yazıyor ama oradaki BAŞ AKTÖR kendisi görünmekte. Özgür Özel “ezik” ve elleri bacaklarının arasında İmamoğlu’nun motokuryenin eşiyle konuşmasını dinliyor.

Ama Özgür Özel aşağıda kalacak değil ya… O zaman alttaki fotoğrafa bakın.

Fotoğrafların dili olsa; Kemal Bey İmamoğlu’nun telefonlarına neden cevap vermiyor? - Resim : 2

Özgür Bey ise İmamoğlu’nun bahsini bile etmeyerek taziye ziyaretiyle ilgili bilgi vermiş ve orijinal Ekrem Bey'i kesip kadrajlayarak fotoğraftan çıkarmış.Özgür Özel de az değil, bakın daha önceki gün CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’un kayınvalidesinin cenaze töreninden nasıl bir fotoğraf koymuş sosyal medya hesabına.

Fotoğrafların dili olsa; Kemal Bey İmamoğlu’nun telefonlarına neden cevap vermiyor? - Resim : 3

Kısacası yukarıdan itibaren anlattıklarım CHP İÇİNDEKİ KAYNAMANIN içten içe devam ettiğinin işaretleri.

Hele Özgür Özel’in Diyarbakır’daki bir bulvara Şeyh Sait’in adının verilmesi üzerine Atatürkçü CHP’lilerin gösterdiği tepkinin aksine “Cumhuriyet'in geçmiş döneminde yaşanmış acılar varsa bu acıları tartışmanın sıcak siyasetin alanı değil, tarihçilerin alanı olduğunu değerlendiriyoruz. Bu mevzu ile ilgili sürekli dönüp yaraları kaşımanın kimseye faydası olmadığını düşünüyoruz" demesi kıyameti kopardı.

Hatta bununla kalmadı Özgür Özel, “Bu ayaklanmanın bastırılması sırasında oluşmuş sorunlar, bugün bazı torunların kalbini acıtıyorsa saygılı olmak gerekir. Ama tarihten ders çıkarmak lazım" diye de konuştu.

Vay be, gideceği yer neresi diye merak ediyor insan.

“Muharrem İnce ne der buna acaba?” diye düşünürken açıklaması geldi:

“Şeyh Sait haindir, bu konuda netim.”

Eh, o halde kendisine Özgür Özel’li CHP ile mutluluklar dileyelim.

Özgür Özel’in fikirlerine saygı duymak gerekir ama bu sözlerin arkasında yatan sebebi bilmesek. Çünkü HEDEP, yeni adıyla DEM Şeyh Sait adına sahip çıktı.

Özgür Özel de ne yapıp edip DEM oylarını almak istiyor ve bunun için adeta kırk takla atıyor. Ama bu arada milliyetçileri de küstürmeyeyim diye iki gün önce PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit düşen Piyade Teğmenimiz Eril Alperen Emir’in cenaze törenine de katılıyor. Daha doğrusu dün katıldı.

Peki, şehit cenazesine katıldıktan sonraki programı neydi CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in? O da aşağıdaki görselde, yani CHP Genel Başkanı’nın medyaya servis edilen günlük programında belirtilmekte. Buyurun:

Fotoğrafların dili olsa; Kemal Bey İmamoğlu’nun telefonlarına neden cevap vermiyor? - Resim : 4

DEM’e ziyaret.

Sorsanız ne diyecek buna? Önceden planlanmış bir nezaket ziyareti vs, vs…

Geçelim efendim.