Friends yıldızlarından Matthew Perry’nin vefatından sonra ilk açıklama

"Chandler Bing" karakteriyle tanınan ve dünyaca ün kazanan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin ölümünden sonra "Friends" dizisindeki rol arkadaşları ortak bir açıklama yaptı.

Friends yıldızlarından Matthew Perry’nin vefatından sonra ilk açıklama

"Friends" dizisinde canlandırdığı "Chandler Bing" karakteriyle tanınan Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti. Evindeki jakuzide ölü bulunan ünlü aktörün Friends dizisindeki rol arkadaşları Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc ortak bir açıklama yayınladı.

Friends yıldızlarından Matthew Perry’nin vefatından sonra ilk açıklama - Resim : 1

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Yakın dostları Matthew Perry'i kaybeden "Friends" yıldızlarının People'a yaptığı ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu anlaşılmaz kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte."

Friends yıldızlarından Matthew Perry’nin vefatından sonra ilk açıklama - Resim : 2

SON ANLARI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan ünlü yıldızın son anlarına dair ayrıntılar ortaya çıktı. Perry'nin kişisel asistanının, oyuncunun Los Angeles'ta bulunan Pacific Palisades'teki evinde sadece iki saatliğine yalnız bıraktığı ve ona yeni bir telefon ile numaralı gözlük almaya gittiği öğrenildi.

Friends yıldızlarından Matthew Perry’nin vefatından sonra ilk açıklama - Resim : 3

HASTANEYE GÖTÜRÜLMEDİ

TMZ'nin elde ettiği 15 saniyelik ses kaydında, bir adamın "boğulma vakasına müdahale edeceklerini" söylediği duyuluyor. Ünlü aktörün asistanı, acil servise haber verdikten sonra Perry'nin kardeşlerinden biri ve annesi Suzanne'ı aradı. Jakuzide öldüğü anlaşılan ünlü aktör hiç hastaneye götürülmedi.

Friends yıldızlarından Matthew Perry’nin vefatından sonra ilk açıklama - Resim : 4

PICKLEBALL OYNADI

Perry'nin tenise benzeyen ama daha küçük bir kortta oynanan pickleball oyunu iki saat oynadığı ve ardından evine dönüp dinlenmek için jakuziye girdiği öğrenildi.

ANTİDEPRESAN İLAÇLARI BULUNDU

Perry'nin tenise benzeyen ama daha küçük bir kortta oynanan pickleball oyunu iki saat oynadığı ve ardından evine dönüp dinlenmek için jakuziye girdiği öğrenildi.