Futbol dünyasının acı kaybı! Eski milli oyuncu maç sırasında kalp krizi geçirerek öldü

Futbol dünyası acı bir kayıpla sarsıldı. Eski Panama milli takımı oyuncusu, maç sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Futbol dünyası büyük bir üzüntü yaşadı.

Futbol dünyasının acı kaybı! Eski milli oyuncu maç sırasında kalp krizi geçirerek öldü

Futbol dünyası acı bir olay daha yaşadı.  Panama milli takımının 103 kez formasını giyen ve 43 gol kaydeden Luis Carlos Tejada'nın mahalle arasında maç yaparken vefat ettiği duyuruldu.

Oyuncunun Santa Librada semtindeki bir maçta aniden kötüleştiği ve kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Panama milli takımının efsane oyuncusu olan Tejada, ülkesinin formasıyla tüm zamanların en çok gol atan oyuncusu olarak biliniyordu.

BELÇİKA VE TUNUS MAÇLARINDA FORMA GİYDİ 

2018 Dünya Kupası'nda Rusya'da mücadele eden Tejada, Belçika ve Tunus maçlarında forma giymişti.

Futbol dünyasının acı kaybı! Eski milli oyuncu maç sırasında kalp krizi geçirerek öldü - Resim : 1

Tejada, kariyeri boyunca Meksika, ABD, Peru ve Kolombiya gibi ülkelerde 15'ten fazla takımın formasını giydi, 500'den fazla maçta oynadı ve 200'den fazla gol attı. Ayrıca, Peru'da bir, Panama'da üç lig şampiyonluğu yaşadı. Altın Kupa'da ikinci olurken turnuvanın gol kralı unvanını elde etti. Ayrıca Orta Amerika Kupası'nda da şampiyonluk yaşamıştı.

Tejada'nın ölümünün spor dünyasında büyük üzüntü yarattığı bildirildi.

Panama Futbol Federasyonu, Tejada'nın ölümünün ardından bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "Panama futbolunun efsanelerinden Luis Carlos Tejada'nın vefatı bizi derin bir üzüntüye boğdu. Tejada, ülkesinin formasıyla elde ettiği başarılarla her zaman hafızalarımızda yaşayacak" ifadelerine yer verildi.