Galatasaray Trabzonspor maçı iptal olur mu? Maç ertelenecek mi? Yoğun kar yağışı beklentisi panik yarattı!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi, öncesi Galatasaray, müsabakanın oynanacağı Nef Stadyumu’nda birtakım önlemler aldı. Soğuk hava ve Meteoroloji’den gelen uyarılara göre hafta sonu İstanbul’da yoğun kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığının 2 dereceye kadar düşmesi nedeniyle maçın ertelenebileceği konuşuluyor. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı iptal olur mu? Maç ertelenecek mi? İşte detaylar…

Galatasaray Trabzonspor maçı iptal olur mu? Maç ertelenecek mi? Yoğun kar yağışı beklentisi panik yarattı!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Hafta sonu oynanacak müsabaka öncesinde İstanbul’da beklenen yoğun kar yağışı Galatasaray, Nef Stadyumu’nda önlemlerini arttırdı. Hava sıcaklığının 2 dereceye kadar düşmesi ve yoğun kar yağışı beklentisi maçın iptal olabileceği senaryolarını da beraberinde getiriyor.

Galatasaray Trabzonspor maçı, İstanbul'da, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda 5 Şubat Pazar günü 20.00'de oynanacak. Zirve yarışında önemli olan maçta her detay büyük önem arz ediyor.

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI İPTAL OLUR MU?

Galatasaray ve Trabzonspor arasında oynanacak zorlu mücadelede hava şartlarının da büyük zorluk yaşatması bekleniyor. Meteorolojiden gelen bilgilere göre, karşılaşmanın oynanacağı saatlerde, stat çevresinde hava sıcaklığının 2 dereceye kadar düşecek ve yoğun bir kar yağışı etkili olacak. Herhangi bir olumsuzluk yaşanması ihtimaline karşı stat yetkilileri çeşitli tedbirler aldı. Özellikle zeminle ilgili çalışmalar 7/24 devam ediyor. Maç günü de çim ısıtıcıları devrede olacak ve karın zeminde birikmesinin önüne geçilecek. Maçın iptal edilip edilmeyeceği de maç günü belli olacak.

DAHA ÖNCE İPTAL OLMAMIŞTI

Bir önceki sezonda iki takım arasında oynanan maçta da yoğun kar yağışı vardı. 23 Ocak 2022'teki o mücadeleyi konuk ekip Trabzonspor, Bakasetas ve Visca'nın golleriyle 2-1 kazanmayı başarmıştı.