Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesindeki 35 milyon euro'luk futbolcudan kötü haber. 3 ay futbol oynamayacak

Orta saha mevkiine arayışlara devam eden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesindeki futbolcular arasında yer alan Thomas Partey'den kötü haber geldi. 35 milyon euro değerindeki yıldız futbolcu, sakatlığı nedeniyle 3 ay boyunca sahalardan uzak kalacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesindeki 35 milyon euro'luk futbolcudan kötü haber. 3 ay futbol oynamayacak

Süper Lig'de bu sezon dünya yıldızlarını kadrosuna katan Fenerbahçe ve Galatasaray, Avrupa'da başarı istiyor. Bu nedenle iki takım da transfer dönemi bitmeden eksiklerini kapatmaya çalışıyor. İki takımın da orta saha için arayışları var. 

GÜNDEMLERİNDEYDİ 

Hem Fenerabahçe hem de Galatasaray'ın gündeminde olan Arsenalli yıldız futbolcu Thomas Partey'den son gelen haber ise iki takım taraflarını üzecek cinsten. 

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesindeki 35 milyon euro'luk futbolcudan kötü haber. 3 ay futbol oynamayacak - Resim : 1

3 AY FUTBOL OYNAMAYACAK

35 milyon euro değerindeki yıldız futbolcu, sakatlığı nedeniyle 3 ay boyunca sahalardan uzak kalacak. Zaten Arsenal'da kalmaya sıcak bakan futbolcu, ilk yarıyı kendi kulübünde geçirebilir. Türk kulüplerinin de bu gelişmeden sonra transferden vazgeçmesi bekleniyor.