Galatasaray’dan İngiltere çıkarması! İlk teklif bile yapıldı: Orta sahaya geleceğin yıldızı geliyor

Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Tottenham forması giyen Pape Matar Sarr’ı transfer etmek istiyor. Sarı kırmızılılar futbolcunun transferi için kulübüyle görüşme gerçekleştirdi.

Galatasaray’dan İngiltere çıkarması! İlk teklif bile yapıldı: Orta sahaya geleceğin yıldızı geliyor

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa bir maç uzakta olan Galatasaray’da transfer çalışmaları başladı. Özellikle Mauro Icardi ve Milot Rashica’yı kadroda tutmak isteyen sarı kırmızılılar, kadrosuna yeni isimler katmak için de çalışmalarına başladı.

Galatasaray’dan İngiltere çıkarması! İlk teklif bile yapıldı: Orta sahaya geleceğin yıldızı geliyor - Resim : 1

GENÇ YILDIZ TRANSFER LİSTESİNE EKLENDİ

İngiltere’ye Sacha Boey ve Victor Nelsson için transfer görüşmesi yapmaya giden Galatasaraylı kurmaylar flaş bir hamleye de imza attı. Ertan Süzgün’ün haberine göre sarı kırmızılılar İngiliz ekibi Tottenham Hotspur’un 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Pape Matar Sarr’ı transfer listesine aldı.

Galatasaray’dan İngiltere çıkarması! İlk teklif bile yapıldı: Orta sahaya geleceğin yıldızı geliyor - Resim : 2

İLK GÖRÜŞME YAPILDI

Sarı kırmızılı yönetim futbolcuyu transfer etmek için İngiliz ekibiyle görüşme gerçekleştirdi. Galatasaray'ın futbolcuyu kiralamak istediği kaydedildi. 

Transfermakt’a göre değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Sarr, merkez orta saha ve önlibero mevkilerinde forma giyiyor. Futbolcu bu sezon 16 maçta forma giyerken gol ve asist katkısı yapamadı. Sarr, geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.