Galatasaray’ın rakibine kar engeli! Kritik maç ertelendi

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Bayern Münih’in Union Berlin ile oynayacağı maç, Münih maçındaki yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Galatasaray’ın rakibine kar engeli! Kritik maç ertelendi

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Bayern Münih, Almanya Ligi’nin 13.haftasında bugün Union Berlin ile karşı karşıya gelecekti. Saat 17.30’daki mücadele Münih kentindeki yoğun yağış nedeniyle ertelendi.

Münih kentindeki yoğun kar yağışı sonrası Allianz Arena'da sahanın öğleden sonra temizlenecek duruma getirilmesi mümkün olsa bile güvenlik riskleri ve şehrin trafik durumu nedeniyle maçın oynanmaması kararlaştırıldı. Öte yandan şehirde çok sayıda otobüs ve tren seferlerinin de iptal edildiği, cadde ve otoyolların tamamen kapatıldığı açıklandı.

Galatasaray’ın rakibine kar engeli! Kritik maç ertelendi - Resim : 1

BAYERN CEO'SUNDAN AÇIKLAMA

Bayern Münih CEO'su Jan-Christian Dreesen, "Maçı iptal etmek zorunda kaldığımız için çok üzgünüz ancak taraftarlarımızın ve Union Berlin taraftarlarının güvenliği mutlak önceliğe sahiptir. Ayrıca, çok sayıda yol kapanması ve çeşitli toplu taşıma kesintileri nedeniyle Allianz Arena'ya erişim garanti edilemiyor. Hakkında Bir Olası yeni tarih hakkında sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz" dedi.