Arda Turan'ın aile saadeti... Kayınpederiyle saatlerce tavla oynadı!

Galatasaray’ın tecrübeli kaptanı Arda Turan, Göcek’teki tekne tatilinde aile saadetiyle nasıl düşman çatlattı?

Galatasaray’ın tecrübeli kaptanı Arda Turan, ailesiyle Göcek tatiline devam ediyor. Güzel havanın tadını çıkaran ünlü futbolcu kayınpederi Sabri Doğan’la saatlerce tavla oynadı. Turan’ın büyük oğlu Hamza’yla da bakıcısı ilgilendi. Teknenin diğer tarafında olan Aslıhan Doğan, daha sonra ailesinin yanına geldi. 

Hamza, babasının tavla pullarıyla oynamak isteyince Aslıhan Doğan oğlunu kucağına aldı. Doğan, oğlunun dikkatini masadan uzaklaştırmaya çalıştı. Arda Turan zaman zaman oyununa ara verip Hamza’yı sevdi. Annesiyle oyunlar oynayan Hamza bir ara masaya çıktı.

Anneannesi Güler Doğan ise Hamza’yla yakından ilgilendi. Tavla oyunu bittikten sonra Arda Turan telefonda konuşurken kayınpederi ise suya atladı. Ünlü futbolcu da üzerini çıkarıp denize atlamak için hazırlık yaptı. Bir süre denizi inceleyen Turan, kendisini Göçek’in serin sularına bıraktı. Ünlü futbolcu su sporu yapmayı da ihmal etmedi.

Aslıhan Doğan oğlu ve annesiyle bota binerken Arda Turan’da yüzerek yanlarına yaklaştı. Ünlü futbolcu ve eşi kameraları fark edince el salladı.