Galatasaray’ın yeni sol beki Angelino İstanbul’a geldi! İlk açıklamasını yaptı: “Galatasaray ile anlaştığım için oldukça mutluyum"

Galatasaray’ın transfer görüşmelerinin başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdiği İspanyol sol bek oyuncusu Angelino, İstanbul'a geldi. Kısa bir açıklama yapan Angelino, “Galatasaray ile anlaştığım için oldukça mutluyum, sarı-kırmızılı taraftarların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Galatasaray’ın yeni sol beki Angelino İstanbul’a geldi! İlk açıklamasını yaptı: “Galatasaray ile anlaştığım için oldukça mutluyum"

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray sol bek pozisyonu için beklenen transferi yaptı. Sarı kırmızılı takım bir süredir görüşmeler yürüttüğü Angelino ile anlaştıktan sonra yıldız futbolcunun takımı Leipzig ile de anlaşmaya vardı.

Galatasaray’ın yeni sol beki Angelino İstanbul’a geldi! İlk açıklamasını yaptı: “Galatasaray ile anlaştığım için oldukça mutluyum" - Resim : 1

KAP BİLDİRİMİ YAPILDI

Transferde mutlu sona ulaşan Galatasaray, transferi resmiyete döktü. Sarı kırmızılı takım tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde, “Profesyonel Futbolcu Jose Angel Esmoris Tasende'nin geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır” ifadelerine yer verilmişti.

Galatasaray’ın yeni sol beki Angelino İstanbul’a geldi! İlk açıklamasını yaptı: “Galatasaray ile anlaştığım için oldukça mutluyum" - Resim : 2

İSTANBUL'A GELDİ 

Futbolcu bugün İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen 26 yaşındaki futbolcuyu bir grup sarı-kırmızılı taraftar ile kulüp yetkilileri karşıladı.

Galatasaray’ın yeni sol beki Angelino İstanbul’a geldi! İlk açıklamasını yaptı: “Galatasaray ile anlaştığım için oldukça mutluyum" - Resim : 3

"TARAFTARLARIN ÖNÜNDE OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Burada basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan İspanyol sol bek, "Galatasaray ile anlaştığım için oldukça mutluyum, sarı-kırmızılı taraftarların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Tezahüratlar eşliğinde kendisi için hazırlanan araca binen Angelino, daha sonra havalimanından ayrıldı.

Galatasaray’ın yeni sol beki Angelino İstanbul’a geldi! İlk açıklamasını yaptı: “Galatasaray ile anlaştığım için oldukça mutluyum" - Resim : 4

ANGELİNO’NUN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Angelino geçen sezon Hoffenheim formasıyla çıktığı 35 maçta 1 gol attı, 12 asist yaptı. 26 yaşındaki İspanyol sol bek kariyerinde Mallorca, PSV Eindhoven, Manchester City, Nac Breda, New York City FC, Leipzig takımlarında forma giydi.