Gaziantep'te gözyaşları sel oldu! İtfaiye Mehmet Polat'ın yakınının feryatları yürekleri dağladı!

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren itfaiye erleri Mehmet Polat, Ahmet Polat, Mehmet Bozkurt ile sağlık çalışanları Tuba Uzdilli, Abdullah Kütük, Halil Özden, Hacı Mehmet Özsoy ve İHA muhabiri Umut Yakup Tanrıöver için öğle vakti Bahaeddin Nakıboğlu Camisi'nde cenaze namazı kılındı. 7 kişinin cenazeleri, Gaziantep Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kazada yaşamını yitiren İHA muhabirlerinden Muhammed Abdulkadir Esen'in cenazesi ise Şanlıurfa'ya gönderildi.

Gaziantep'te gözyaşları sel oldu! İtfaiye Mehmet Polat'ın yakınının feryatları yürekleri dağladı!

Gaziantep’te yolcu otobüsünün daha önce yaşanan bir kazaya neden olan ekiplerin arasına dalması sonucu İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünde çalışan 2 muhabir ile 3 itfaiye eri ve 4 sağlık çalışanı olmak üzere toplam 16 kişi hayatını kaybederken, 21 kişi de yaralanmıştı. 

Gaziantep'te gözyaşları sel oldu! İtfaiye Mehmet Polat'ın yakınının feryatları yürekleri dağladı! - Resim : 1

Gaziantep’te meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden sağlık çalışanları Tuğba Uzdilli, Halil Özden, Abdullah Kütük ile İHA Muhabiri Umut Yakup Tanrıöver için Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas ile Tanrıöver’in mesai arkadaşları da katıldı. Öte yandan Umut Yakup Tanrıöver’in cenazesi, öğle namazının ardından Bahattin Nakiboğlu Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası Zeytinli Mahalle Mezarlığı'nda defnedilecek. Sağlık çalışanlarının cenazelerinin Asri Mezarlık'ta toprağa verileceği öğrenildi.

Gaziantep'te gözyaşları sel oldu! İtfaiye Mehmet Polat'ın yakınının feryatları yürekleri dağladı! - Resim : 2

İHA muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen son yolculuğuna uğurlandı

Gaziantep’te 16 kişinin öldüğü trafik kazasında hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen, Şanlıurfa’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
TAG Otoyolu, Gaziantep-Nizip arasında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı muhabiri Muhammed Abdulkadir Esen için Şanlıurfa'da cenaze kılındı. Yusuf Paşa Camisi'nde kılınan cenaze namazına, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İhlas Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü İrfan Altıkardeş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, Haliliye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Hamdi Çiçek, Esen’in yakınları, mesai arkadaşları ve çok sayıda seveni katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından omuzlarda taşınan Esen’in cenazesi, Bediüzzaman Aile Mezarlığında gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantep'te gözyaşları sel oldu! İtfaiye Mehmet Polat'ın yakınının feryatları yürekleri dağladı! - Resim : 3

7 kişi toprağa verildi

Gaziantep-Nizip otoyolunda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 15 kişiden itfaiye erleri Mehmet Polat (55), Ahmet Polat (29), Mehmet Bozkurt (59) ile acil tıp teknisyeni Tuba Uzdilli (37), ambulans şoförü Abdullah Kütük (50), ambulans şoförü Halil Özden (33) ile Hacı Mehmet Özsoy (47) için öğle vakti Bahaeddin Nakıboğlu Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Gaziantep Valisi Davut Gül, Sağlık Bakan Yardımcısı Tolga Tolunay, eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, milletvekilleri, belediye başkanları, itfaiye ve sağlık personeli ile ölenlerin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. 7 kişinin cenazeleri, Gaziantep Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Gaziantep'te gözyaşları sel oldu! İtfaiye Mehmet Polat'ın yakınının feryatları yürekleri dağladı! - Resim : 4

Gaziantep'te gözyaşları sel oldu! İtfaiye Mehmet Polat'ın yakınının feryatları yürekleri dağladı! - Resim : 5

Hayatını kaybeden vatandaşlardan biri Diyarbakır’da defnedildi

Gaziantep-Nizip otoyolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Nuran Tanrıkulu’nun cenazesi Diyarbakır’da defnedildi. İstanbul-Diyarbakır seferini gerçekleştiren Raydin B. yönetimindeki yolcu otobüsü, Gaziantep’in Nizip ilçesi yakınlarında zincirleme kazaya karışması sonucunda hayatını kaybeden 16 kişiden biri olan Nuran Tanrıkulu için Diyarbakır merkeze bağlı Yeniköy Mezarlığı’nda cenaze töreni gerçekleştirildi. Kılınan cenaze namazının ardından Nuran Tanrıkulu’nun cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.
Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Melik Kaya'nın cenazesi de dün akşam Yeniköy Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından defin işlemleri için Mardin’e gönderildi.

Gaziantep'te gözyaşları sel oldu! İtfaiye Mehmet Polat'ın yakınının feryatları yürekleri dağladı! - Resim : 6

 Kazada hayatını kaybeden baba ile oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Gaziantep - Nizip Otoyolu'nda hayatını kaybeden 16 kişi arasında yer alan Baba Yusuf Birdal ve oğlu Aziz Birdal'ın cenazeleri İstanbul'a getirildi. Baba oğlun Arnavutköy Bolluca Mahallesi'ndeki evlerinin önüne taziye çadırı kuruldu. Aile üyeleri burada taziyeleri kabul etti. Bolluca Merkez Camii'ne getirilen baba ve oğlu için öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından baba ile oğlunun cenazesi helallik için evlerinin önüne getirildi. Baba Yusuf Birdal ile oğlu Aziz Birdal Bolluca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 "Arkadan gelen otobüs yoldaki yağdan dolayı kaymış" 

Yusuf Birdal'ın halasının oğlu Zeki Demirhan, "Diyarbakır'a tekstil için gidiyormuş. Bu yolda giderken kaza yapıyorlar. Kazaya müdahale için ekipler geliyor, bu sırada da arkadan gelen otobüs yoldaki yağdan dolayı kayıyor, bunlara çarpıyor. Bizim arabadan yağ sızmış diyorlar ama orası henüz net değil. Acımız büyük, iki çocuğu vardı. Bunlardan biri de rahmetli olan" dedi.

 Gaziantep'te gözyaşları sel oldu! İtfaiye Mehmet Polat'ın yakınının feryatları yürekleri dağladı! - Resim : 7