Gökhan Taşkın gözyaşlarını tutamadı! Sözleri boğazında düğümlendi: Defalarca izledim, bir kez daha izleyince kendinle bağdaştırınca dağılıyor insan!

Gündemin önemli haberlerini ekrana taşıyan tv100'de yayınlanan Gece Haberleri'nde Gökhan Taşkın, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da ailesini kaybeden ve kızının sesli mesajlarıyla yıkılan acılı babanın haberini sunarken gözyaşlarını tutamadı. Taşkın "Defalarca izledim bu görüntüyü, bir kez daha izleyince kendinle bağdaştırınca dağılıyor insan" dedi.

Kahramanmaraş depreminin vurduğu Hatay'da Elit Apartmanı’nda yaşayan 4 kişilik Gövce ailesinden, iş seyahati için 6 Şubat gecesi İstanbul’da olan baba Mümtaz Gövce dışında sağ kurtulan olmadı. Enkaz altında kalan 10 yaşındaki kızın, babasına gönderdiği ses kayıtlarında "Baba annemlere ulaşamıyorum, galiba ben de öleceğim" dediği ortaya çıktı.

TAŞKIN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
tv100'de ekrana gelen Gece Haberleri sunan Gökhan Taşkın,  acılı babanın haberini sunduktan sonra gözyaşlarına hakim olamayarak "Çok özür dilerim, benim de bir kızım var, adı Elif. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Verecekse de bu kadar acısını vermesin. Çok özür diliyorum ama her babanın sadece tek bir amacı vardır. Evladı yaşasın, güzel günler görsün, gerekirse baba olmasın ama evlat yaşasın der. Bu babaya bunu çektirenler de... Yüce Rabbim görüyordur her şeyi..." dedi.

"DEFALARCA İZLEDİM BU GÖRÜNTÜYÜ, BİR KEZ DAHA İZLEYİNCE KENDİNLE BAĞDAŞTIRINCA DAĞILIYOR İNSAN"
Sözlerini sürdüren Taşkın "Toparlayamıyorum kendimi. Defalarca izledim bu görüntüyü, bir kez daha izleyince kendinle bağdaştırınca dağılıyor insan. O iletişim sorunu çok sıkıntıydı orada. O iletişim olsaydı keşke, Elif'te, kız kardeşi de annesi de kurtulacaktı belki de..." ifadelerini kullandı.