Güneş İkizler burcuna geçiyor! 25 Mayıs'a dikkat!

23-29 Mayıs Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesi dilerim.

Bu hafta, yaşam kaynağımız olan Güneş İkizler burcuna giriş yaptı. Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte, ikili iletişimlerimiz hız kazanacaktır. Aynı zamanda hızlı düşünmeye başlarken merak duygumuz da oldukça artacaktır. Her ne kadar düşüncelerimiz hızlansa da karar vermekte zorlanmalar yaşayabiliriz. Toplumsal bazda ise, Güneş‘in İkizler burcuna girmesi ile birlikte, iletişim sektöründe hareketlenmeler yaşanacaktır. Bunun yanı sıra, eğitim ve öğrenim konuları da gündem içerisinde olacaktır.

25 Mayıs Çarşamba günü ise savaşın gezegeni olan Mars, yöneticisi olduğu Koç burcuna girerek gündemi oldukça hareketlendirecektir. Toplumsal bazda, askeri hareketlenmeler, yangınlar, patlamalar, silahlı yaralanmalarda artışlar ve havanın aşırı ısınması gibi durumlar yaşanabilir. Bireysel bazda ise, kendimize olan güvenimiz artarken, daha cesurca hareket etme eğiliminde olabiliriz. Aldığımız kararları hemen uygulamaya geçme motivasyonumuz artacaktır. Bunun yanı sıra, agresif ve bencilce tavırlar sergilemekten uzak durmamız faydalı olurken, dürtüsel eylemlerden de kaçınmamız gerekmektedir.

Hafta genelinde gezegenlerin birbirleriyle yapmış oldukları destekleyici açılar, hem ilişkiler hem de finansal açıdan bizleri biraz daha rahatlatacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz artacaktır. Aynı zamanda yeni seyahat programları yapabilir, yeni iş ve projelere imza atabilir, yeni eğitimler almaya karar verebilirsiniz. Hafta ortasında Mars’ın sizin burcunuza girmesi ile birlikte, oldukça hareketli bir dönem içerisine giriyor olacaksınız. Özellikle kendinizi ilgilendiren konularda harekete geçme motivasyonunuz artacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularınız ön plana çıkacaktır. Bu dönem, kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için harekete geçebilirsiniz. Yatırım planlarınız varsa biraz kararsız bir enerji içinde olabilirsiniz. Aldığınız kararları Haziran ayında uygulamaya koymanız daha sağlıklı olacaktır. Hafta ortasında Mars’ın Koç burcuna girmesi ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız konular gün yüzüne çıkacaktır. Aynı zamanda sağlığınızı ilgilendiren konulara dikkat etmeniz de faydalı olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Güneş’in sizin burcunuza girmesi ile birlikte, kendinizi parlatmaya başlayacaksınız. Özellikle ikili ilişkileriniz hız kazanacaktır. Bunun yanı sıra, fiziksel görüntünüzde değişimler yapmak için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır. Hafta ortasında Mars’ın Koç burcuna girmesi ile birlikte, sosyal çevrenizde daha da aktif olacağınız için yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir, sosyal çevrenizden bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte, halının altına süpürdüğünüz, görmezden geldiğiniz konular ile yüzleşebilirsiniz. Uzun zamandır düşünmediğiniz konulara ve sorunlara çözümler üretmek isteyebilirsiniz. Hafta ortasında Mars’ın Koç burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizin çoğunluğunu kariyer hedeflerinize yoğunlaştırabilirsiniz. Çalışmayan bir Yengeç burcuysanız, yeni iş başvuruları yapabilir veya kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte, oldukça sosyal olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Arkadaş çevrenizin desteğini daha yakından hissedeceğiniz bu dönem, sosyal çevrenizden biri ile yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Hafta ortasında Mars’ın Koç burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizin çoğunluğunu eğitim, hukuksal konular ve yurt dışı bağlantılı işlere yöneltebilirsiniz. Aynı zamanda yurt dışı seyahatleri de yapabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınıza ışık tutuluyor olacaktır. Bu dönem kariyer planlaması yapabilir, işiniz ile ilgili konularda beklediğiniz haberleri alabilir, iş değişikliği, zam veya terfi alabilirsiniz. Hafta ortasında Mars’ın Koç burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizi finansal konularınız ve ortak kazanımlarınıza yöneltebilirsiniz. Borçlarınızın veya finansal konularınızın düzenlenmesi için harekete geçebilirsiniz. Finansal konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı bağlantılı konularınız ve eğitim hayatınız ön plana çıkacaktır. Yeni seyahat programları yapabilir ve eğitimlere başlayabilirsiniz. Hukuksal durumlarınız varsa bu konuda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal medyayı daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Hafta ortasında Mars’ın Koç burcuna girmesi ile birlikte, ortaklı işlere başlayabilirsiniz veya enerjinizin çoğunluğunu ikili ilişkilerinize yöneltebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizde aceleci ve agresif tavırlardan uzak durmanız faydalı olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar, kredi, miras ve borçlar ile ilgili konularınız gündeminizde olacaktır. Bu konularda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Hafta ortasında Mars’ın Koç burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınız ve günlük rutinleriniz oldukça hareketlenecektir. Bu dönem, iş hayatınızda oldukça aktif bir şekilde çalışabilirsiniz. İş yoğunluğunuz ve gündelik rutinleriniz artarken, sağlığınızı ilgilendiren konulara da dikkate etmeniz faydalı olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkilerinizde iletişiminiz artacaktır. Partneriniz ile yaşadığınız sorunları masaya yatırarak çözüme ulaştırma isteğiniz artarken, yeni ortaklı işlere de başlayabilirsiniz. Hafta ortasında Mars’ın Koç burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Enerjinizin çoğunluğunu özel hayatınıza ve varsa çocuklarınıza yönlendirebilirsiniz. Bu dönem bekar olan Yay burçlarının hayatlarına bir partner dahil olabilir. Aynı zamanda spora başlamak için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınıza ışık tutuluyor olacaktır. Bu dönem, iş arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda beklediğiniz haberler gelebilir ve bununla birlikte gündelik rutinleriniz de değişebilir. Hafta ortasında Mars’ın Koç burcuna girmesi ile birlikte, aile hayatınızı ve ev yaşantınızı ilgilendiren konular hareketlenecektir. Taşınma kararı alabilir, evinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Ebeveynleriniz ile daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konular ön planda olacaktır. Yeni bir ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Çocuklarınızı ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında Mars’ın Koç burcuna girmesi ile birlikte, seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile iletişim kurarken agresif tavırlar sergilememeye özen göstermeniz faydalı olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Güneş’in İkizler burcuna girmesi ile birlikte, ev hayatınız ve ebeveynlerinizi ilgilendiren konular ile ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir, ebeveynlerinizin sağlık konuları ile ilgilenebilirsiniz. Hafta ortasında Mars’ın Koç burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizin çoğunluğunu finansal konularınıza yöneltebilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya veya finansal konularda aceleci tavırlar sergilememeye dikkat etmeniz faydalı olurken, kendinize yeni finansal kaynaklar da yaratabilirsiniz.