Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.
Bu hafta oldukça önemli bir Güneş tutulması yaşayacağız. Akrep burcunun 2 derecesinde meydana gelecek olan Güneş tutulmasının etkileri önümüzdeki altı aya yayılacaktır. Tutulma anı haritasında Oğlak burcunun yükselmesi ve Plüton gezegeni ile kavuşum yapması köklü değişimlerin yaşanacağını göstermekte. 3-9 aksında gerçekleşecek olan bu tutulma, özellikle yabancı ülkeler, göçmenler, dini liderler, inançlar ve yüksek öğrenim konularında değişimlerin yaşanacağını göstermekte. Tutulmanın Güney Ay Düğümü bendinde olması ve Venüs gezegeni ile kavuşum yapması finansal konular ve kadınları ilgilendiren durumların da ortaya çıkabileceğini anlatmakta. Akrep burcu astrolojide değişim, dönüşüm ve ölüm gibi konuları anlattığı için bu tutulma ile birlikte özellikle önümüzdeki altı aylık süreçte, hayat planlarımızda olabilecek değişimlere açık olmalıyız. Değişime direnç göstermek yerine bu konuda kendimiz adımlar atmalıyız. Güneş tutulmaları kadersel yol ayrımlarını anlattığı için bu süreç içerisinde bitmesi gereken ilişkilerin bitişine ve yeni başlangıçlara çokça şahit olacağız. Kimileri için değişim süreci sancılı olurken, kimilerimiz içinse gitmemiz gereken yollara çok daha kolay ve rahatlıkla ulaşacağız. Bu yollar bazılarımız için şehir değişimleri, kariyer planlarımızda olası değişimler, yol arkadaşlarımızın değişmesi gibi olacaktır. Akrep burcu her zaman daha da güçlenerek yoluna devam eden bir burç olduğu için, süreç sonunda olmamız gereken kişi olarak daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Tutulma haritasında Mars’ın durağan pozisyonda olması eylemlerimizde istikrarlı olmamızı sağlayacaktır. Hayatlarımızda yeni olana yer açmak için eski olan ve bitmesi gereken her durumu bitirmek adına kalıcı ve sağlam eylemler yapacağız. Eski alışkanlıklar ve bağımlılıkları bırakmamız için de bu tutulma enerjisinden faydalanabiliriz. Akrep burcu dayanıklılık, dirayet ve güçlü bir iradeyi anlattığı için hayatlarımızda bağımlı olduğumuz her konuyu rahatlıkla bırakabileceğimizi söyleyebilirim. Global bazda ise, depremler, patlamalar, cinayet ve suikast olaylarının yaşanması, devlet liderlerini ilgilendiren durumlar, sudan gelebilecek zararlar, özellikle cinsel yolla bulaşan hastalıklarda artışlar, terör olaylarının artması, kadın cinayetleri, tanınmış kişilerin skandal haberleri, çocuklar ile ilgili konular, eğitim ve öğrenim konularında yapılması olası değişimler, yer altı kazıları, yeni petrol kaynaklarının bulunması, askeri hareketliliklerde artışlar, hava muhalefetindeki değişimler, soğuk ve sert bir kışın yaşanması, imha silahlarıyla kitlesel saldırılar, nükleer enerji santrallerinde oluşan kazalar, kanser vakalarında artışlar, mafya ve cinayet benzeri olayların artışı yaşanabilir. 2003-2004-2013-2014 yıllarında yaşadığımız benzer olaylar gündemimize gelecektir. Tutulma; Afrika, Asya, Avrupa, Birleşik Krallık, Kuzey Yarımküre ve Rusya’da gerçekleşecek. Dolayısıyla en çok bu bölgeler tutulmadan etkilenecektir.
 
Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması ile birlikte, hayat planlarınız üzerinde köklü değişimler yaşayacağınız bir süreç içerisine gireceksiniz. Derin değişim ve dönüşümler yaşayacağınız bu süreçte, artık size hizmet etmeyen her türlü durumla vedalaşarak, yolunuza çok daha sağlam bir şekilde devam edeceksiniz. Ortak kazanımlar, miras ve borçlar konusunda değişimler yaşayacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu süreçte beklediğiniz miras veya alacaklı olduğunuz bir borç varsa bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili ameliyat veya operasyon geçirmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Kariyer planlamalarınızda değişimler yaşayacağınız bir sürece gireceksiniz. İş değişikliği yapabilir, kendi işinizi açmak için kredi başvuruları yapabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işlerinizden etkiyi alacaksınız. Tutulma enerjisi bu alanlarda mücadele etmeniz gereken konuları önünüze çıkartacaktır. Yolunda gitmeyen ilişkilerinizi bitirme kararı alabilir ve yeni olana yer açabilirsiniz. Önümüzdeki altı aylık süreç içerisinde bekar olan Boğa burçları evlenme kararı alabilir. İlişkileri devam eden Boğa burçları ise, partnerinizle olan ilişkinizdeki sorunları masaya yatırarak çözüme ulaştırma yolunda harekete geçebilirsiniz. Ortaklı işleriniz varsa bu konularda da olası değişimler yaşayacağınız bir süreç sizleri bekliyor olacaktır. Aynı zamanda hukuksal konularda harekete geçebilir, resmi işler ile uğraşabilir, yurt dışına taşınma kararı alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması ile birlikte, günlük rutinleriniz ve çalışma koşullarınızın değişeceği bir dönem içerisine gireceksiniz. İş ve çalışma koşullarınız değişebilir, çalıştığınız pozisyonda değişimler yaşayabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir, evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili konulara da dikkat etmeniz gereken bir dönem içinde olacaksınız. Özellikle rahim, yumurtalıklar ve tiroid ile ilgili konularda bazı durumlar yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, ameliyat veya operasyon geçirmeniz gereken durumlar olabilir. Ortak kazanımlar ve borçlar ile ilgili konular da gündeminizde olabilir. Miras veya alacaklı olduğunuz bir borç varsa bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması ile birlikte, önümüzdeki altı aylık süreç içerisinde aşk hayatınız ve çocuklar ile olan konularınız gündeminizde olacaktır. Var olan ilişkinizi evliliğe taşıma kararı alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen Yengeç burçları da tutulmadan oldukça olumlu etkiler alıyor olacaklar. Çocuklarınız varsa onların eğitim hayatını ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönem içinde hobilerinizi mesleğe çevirmek için harekete geçebilirsiniz. Ortaklı bir işe başlama kararı alabilir veya ortaklı bir işiniz varsa yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz. Borsa, kripto paralar vb gibi yatırımlarınızda dikkatli davranmanız sizler için faydalı olacaktır.
Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması ile birlikte, altı aylık süreç içerisinde aileniz ve ebeveynleriniz ile olan ilişkileriniz gündeminizde olacaktır. Ebeveynlerinizin sağlık durumları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ailenize yeni bir üye katılabilir, taşınma kararı alabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Aileniz ile olan ilişkileriniz önem kazanacaktır. Bunun yanı sıra, sağlığınızı ilgilendiren konular da gündeminizde olabilir. İş hayatınız ve çalışma koşullarınız değişebilir, bu değişimlere bağlı olarak taşınma ve şehir değişikliği yapmak gibi konular ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
 
Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması ile birlikte, önümüzdeki altı aylık süreç içerisinde yakın çevrenizde değişimler yaşayabilirsiniz. Bu değişim belki farklı bir yere taşınma dolayısı ile gerçekleşebilir. Yakın çevrenizin tamamen değiştiği bir süreç geçireceksiniz. Yeni eğitim ve projelere başlayabilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatlarında değişimler yaşayabilirsiniz. Ticaret hayatından gelirler elde edebilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınız da bu dönem oldukça hareketlenecektir. Yolunda gitmeyen ilişkilerinizi bitirme kararı alabilirsiniz veya ilişkinizi ciddi bir boyuta taşıma kararı alacağınız bir dönem geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen Başak burçlarını da tutulma enerjisi destekliyor olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması ile birlikte, önümüzdeki altı aylık süreç içerisinde finansal konularınız ön planda olacaktır. Miras, ortak kazanımlar ve yatırımlarınızdan gelirler elde edebilirsiniz. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için harekete geçebilirsiniz. Borçlarınızın yapılanması adına finansal konularınızın muhasebesini yapabilir ve bu konuda ailenizin desteğini alabilirsiniz. Gayrimenkul gibi konulardan gelirler elde edebilirsiniz. Estetik operasyon yaptırabilirsiniz. Öz değerinizi sorgulayacağınız bir süreç geçireceksiniz. Bunun yanı sıra, taşınma kararı alabilir ve aile üyelerinizi ilgilendiren konular ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.
Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta sizin burcunuzda meydana gelecek olan Güneş tutulması ile birlikte, önümüzdeki altı aylık süreç içerisinde oldukça kadersel olaylar yaşayacağınız bir döneme gireceksiniz. Bu dönem içinde hayat planlarınızda köklü değişimler yaşanacaktır. İkili ilişkiler, ailevi konular ve kariyer hayatınızda değişimler yaşayabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde değişimler yapabilirsiniz. Hayatınıza bu dönem dahil olan insanlar ile kadersel olaylar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda hayatınıza dahil olan ve hayatınızdan çokça insanın çıkacağı da bir süreç olacaktır. Genel olarak bu dönem hem ruhsal hem de fiziksel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Haricen, sizden saklanan bir gerçek ile yüzleşebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması ile birlikte, önümüzdeki altı aylık süreç içerisinde kendinizi dış dünyadan biraz daha izole ederek kabuğunuza çekileceğiniz bir dönem geçirebilirsiniz. Bu süreci bilinçaltınızdaki konulara yönelerek ve ne yapmak istediğinize karar vererek geçirebilirsiniz. İnzivaya çekilerek, ortaya bir şeyler çıkartma enerjinizin yükseleceği bu süreçte akademik çalışmalar yapabilir, kitap yazabilir veya ruhsal konular ile ilgilenebilirsiniz. Aynı zamanda finansal açıdan da yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin iş veya sağlık durumu ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması ile birlikte, önümüzdeki altı aylık süreç içerisinde sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınız değişebilir. Arkadaşlarınızdan bazılarını hayatınızdan çıkartma kararı alabilirsiniz. Yeni sosyal çevrelerin içerisine dahil olabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşebilir. Kariyerden kazandığınız gelirlerde artışlar yaşayabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde aktif görevler alabilirsiniz. Hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz hayalleriniz için harekete geçebilirsiniz. Ayrıca kendinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilir, fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.
 
Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması ile birlikte, önümüzdeki altı aylık süreç içerisinde kariyer hayatınızda ve sosyal statünüzde değişimler yaşayabilirsiniz. Bu statü değişimi, evlilik veya boşanma kararı ile gerçekleşebilir. Kariyer planlamanızda değişimler yaşayabilirsiniz. Bu yön değişimleri tamamen farklı bir iş kanalına yönelmek şeklinde de gerçekleşebilir. Yaptığınız işler ile adınızı duyurmak isteyeceğiniz bir döneme girmiş olacaksınız. Bunun yanı sıra, bilinçaltınıza attığınız konular ile yüzleşeceğiniz bir dönem yaşayacaksınız. Partnerinizin iş ve sağlığını ilgilendiren konularda da değişimler yaşayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması ile birlikte, önümüzdeki altı aylık süreç içerisinde hukuksal konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Resmi makamlar ve resmi işler ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Taşınma, yer değişikliği, çevre değişimi veya yurt dışına taşınmak gibi konular gündeminizde olabilir. Hayata olan inancınız ve bakış açınızın değiştiği bir dönemden geçeceksiniz. Davalar ve mahkemeler ile uğraşmak durumunda kalacağınız konular gündeminizde olabilir. Yurt dışı bağlantılı işler yapabilir ve yeni eğitimlere de başlayabilirsiniz. Ayrıca sosyal çevreniz ve arkadaş çevrenizde değişimler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden tanıdığınız birileri ile yeni iş ve projelere başlama kararı alabilirsiniz.