Hacı Yakışıklı'dan AK Parti kulisi! "1 vekilin daha istifa etme noktasında çalışmalar olduğunu öğrendim"

tv100'ün ses getiren programı Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu'da gazeteci Hacı Yakışıklı, Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti'den istifasının ardından Şanlıurfa'da bir AK Partili milletvekilinin daha istifa etme noktasında olduğunu anlattı.

Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Politikyol Genel Yayın Yönetmeni Dr. Ali Haydar Fırat, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, Hukukçu Serkan Toper; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın partisinden ve milletvekilliğinden istifa etmesi programda masaya yatırıldı.

"AK Parti içerisinde belki 1 vekilin daha istifa etme noktasında çalışmalar olduğunu öğrendim"
Yakışıklı “Sayın Fakıbaba’nın genel merkezle mi bir sıkıntıdan mı yoksa daha özel bir sebeple mi kaynaklanıyor” diye sorduğumda Şanlıurfa’daki AK Partili siyasetçilerle Fakıbaba arasında bir anlaşmazlık olduğu, bu anlaşmazlığın çözülemediği bilgisini aldım. Yerel siyaset anlamında Şanlıurfa’daki AK Parti’li siyasetçilerle Fakıbaba arasında anlaşmazlık olduğunu söylediler. Şanlıurfa’da AK Parti içerisinde belki 1 vekilin daha istifa etme noktasında çalışmalar olduğunu öğrendim." dedi.