Hakan Çalhanoğlu'ndan Stefan Kuntz hakkında çarpıcı sözler! "Hoca çok pozitif bir insandı ama bir genç milli takım hocasıydı"

Hakan Çalhanoğlu, Stefan Kuntz’un A Milli Takım teknik direktörlüğü görevinden alınması hakkında, “Hoca çok pozitif bir insandı ama bir genç milli takım hocasıydı. Gençlerle daha iyi kontak kurabilirsiniz ama bazı futbolcular tarafından kabul görmeyebilir bu davranışlarınız Yapılan bazı açıklamalar var. Yapılan bazı açıklamalar var. Bu açıklamalar tecrübeli bir teknik adam olsa yapılabilir miydi?" dedi. Emre Mor’un Milli Takım’a çağrılmamasına ilişkin konuşan Hakan, "Hiçbir alakam yok" dedi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Stefan Kuntz hakkında çarpıcı sözler! "Hoca çok pozitif bir insandı ama bir genç milli takım hocasıydı"

A Milli Takım’ın kaptanlarından Hakan Çalhanoğlu, Stefan Kuntz’un teknik direktörlük görevinden ayrılması hakkında değerlendirme yaparken, Emre Mor’un kendisi istediği için Milli Takım’a alınmadığı iddiası hakkında konuştu.

YABANCI TEKNİK DİREKTÖRE KARŞILAR MI?

TRT Spor’dan Levent Özçelik'e konuşan Hakan Çalhanoğlu, yabancı teknik direktörü karşı oldukları iddiasını yalanladı. Hakan, "Milli takım futbolcularının 'Biz yerli hoca istiyoruz' diye bir beyanı yok. Hangi hoca gelirse onunla çalışırız. TFF yetkilileri, takım kaptanı olarak benim görüşümü aldılar hoca konusunda" dedi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Stefan Kuntz hakkında çarpıcı sözler! "Hoca çok pozitif bir insandı ama bir genç milli takım hocasıydı" - Resim : 1

KUNTZ’UN AYRILIĞI

Kuntz’un ayrılığı hakkında değerlendirme yapan Çalhanoğlu, “Benim Kuntz ile ilgili hiçbir sorunum yoktu. Hoca çok pozitif bir insandı ama bir genç milli takım hocasıydı. Gençlerle daha iyi kontak kurabilirsiniz ama bazı futbolcular tarafından kabul görmeyebilir bu davranışlarınız. Yapılan bazı açıklamalar var. Bu açıklamalar tecrübeli bir teknik adam olsa yapılabilir miydi?'' ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu, ''Buraya gelen futbolcunun milli takımın nasıl oynadığını bilmesi lazım. Bir sistemimiz olması lazım. Benim pozisyonum artık farklı. 2 sezondur kulübümde 6 numara oynuyorum” diye konuştu.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Stefan Kuntz hakkında çarpıcı sözler! "Hoca çok pozitif bir insandı ama bir genç milli takım hocasıydı" - Resim : 2

EMRE MOR’UN MİLLİ TAKIM’A ÇAĞRILMAMASI

Fenerbahçe’de forma giyen Emre Mor’un kendisi istediği için Milli Takım’a çağrılmadığı yönündeki iddiaya ilişkin konuşan Çalhanoğlu, ''Emre Mor ya da herhangi bir oyuncunun milli takıma alınıp alınmaması ile ilgili hiçbir alakam yok. Menajerini de tanımam, alakam yok. Milli takım tam bir kolej havası içinde” ifadelerini kullandı.