Mahmut Tuncer sitem etti: İthamlar maksadını aştı

Halayla ilgili söylediği sözleri mantık kitabına basılan ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den açıklama geldi. Gelen eleştirilere sitem eden Tuncer, 'İthamlar maksadını aştı' dedi.

Önce Milli Eğitim Bakanlığından ardından ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den açıklama geldi.

Bakanlık, kitabın okullarda öğrencilere sunulan bir kitap ve eğitim materyali olmadığını söyledi. Tuncer ise gelen eleştirilere sitem etti.

"İthamlar maksadını aştı"

Mahmut Tuncer, "Tam 40 yılını sanat insanı olma mücadelesiyle geçirmiş bir anadolu insanıyım. 40 yıllık mücadelemde bu derece maksadını aşan bir itham altında olmamıştım. Sosyal medyada konuyla ilgili paylaşımları okudum. Bir mizah içeriğinden sözüm ona 'Eğitim eleştirisi' çıkarma çabasının aslında ideolojik bir tartışma üretme girişimi olduğu çok açık."

"Hiçbir şekilde haberim veya onayım olmadan yer aldığım o sayfadaki mizaha biraz olsun tebessüm eden, zihni rahatlayan bir öğrenci evladımız varsa bu bir güzelliktir. Bu güzelliğin ortaya çıkmasında biraz olsun katkı sağladıysam dünyanın en mutlu insanı olurum." diyerek sözlerinin ve fotoğraflarının kendi izni olmadan kitaba basıldığını ifade etti.