Bıçak altına yatan Zeynep Alkan, 1 hafta konuşamayacak!

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, burun ameliyatı geçirdi. Zeynep Alkan Ameliyattan önce çekilen videolarını YouTube kanalında takipçileriyle paylaştı.

Bıçak altına yatan Zeynep Alkan, 1 hafta konuşamayacak!

Sosyal medyada yaptığı fotoğraf paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, bıçak altına yattı.

Alkan, burun ameliyatı öncesi çekilen bir videosunu YouTube kanalında paylaşarak, takipçilerini ameliyatla ilgili bilgilendirdi. Alkan, geçirdiği ameliyat nedeniyle bir hafta konuşamayacak.

Bıçak altına yatan Zeynep Alkan, 1 hafta konuşamayacak! - Resim : 1

"Estetik değil, Ses tellerimden kist alınacak"

Daha önce bir kez ameliyat olduğunu ifade eden oyuncu, “Deviasyon (burun) ameliyatı olacağım. Ses tellerimden kist alınacak. Daha önce de bir kere deviasyon ameliyatı olmuştum. Burnumdan kocaman bir et parçası almışlardı. Estetik değil. Sadece nefes almamı sağlayan bir ameliyat. İşe yaramadı” diye konuştu.

Bıçak altına yatan Zeynep Alkan, 1 hafta konuşamayacak! - Resim : 2

Ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle 3 senedir şarkı söyleyemediğini belirten Alkan, paylaştığı videoda “Bazı seslere çıkamıyorum. Bu moralimi inanılmaz bozuyor. Sesimde çatallaşma var. Kist ameliyatı olacağım. Bir hafta konuşmayacağım” diye konuştu.

Bıçak altına yatan Zeynep Alkan, 1 hafta konuşamayacak! - Resim : 3