Hasan Arat’tan Rıza Çalımbay açıklaması: “Hoca uygun görürse hemen göreve başlamalıdır”

Beşiktaş Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adayı olacak olan Hasan Arat, siyah-beyazlı takımın başına Rıza Çalımbay’ın geçmesi hakkında açıklama yaptı. Arat, “Rıza Çalımbay bu kulübün evladıdır, Beşiktaş’ın bana kaç maç ihtiyacı varsa gelirim diyecek kadar örnek Beşiktaşlıdır. Sahadaki krizin çok acil çözülmesi ve takımımızın bir ay daha savrulmaması adına hoca uygun görürse hemen göreve başlamalıdır” dedi.

Hasan Arat’tan Rıza Çalımbay açıklaması: “Hoca uygun görürse hemen göreve başlamalıdır”

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in istifası sonrası teknik sorumlu olarak görev yapan Burak Yılmaz, yönetime ayrılık talebini iletti. Yönetimin bu talebi kabul etmesi sonrası Burak Yılmaz ile yolların ayrıldığı açıklandı.

BURAK YILMAZ AYRILDI

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

Hasan Arat’tan Rıza Çalımbay açıklaması: “Hoca uygun görürse hemen göreve başlamalıdır” - Resim : 1

RIZA ÇALIMBAY İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Siyah-beyazlı yönetim hemen aksiyon olarak Rıza Çalımbay ile yaptığı görüşme sonucu Çalımbay ile anlaşma sağladı. Çalımbay, 3 Aralık’ta yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurula kadar takımın başında olacak.

Hasan Arat’tan Rıza Çalımbay açıklaması: “Hoca uygun görürse hemen göreve başlamalıdır” - Resim : 2

HASAN ARAT'TAN AÇIKLAMA

Çalımbay’ın takımın başına getirilmesi hakkında başkan adayı Hasan Arat açıklama yaptı. Arat, Çalımbay’ın örnek bir Beşiktaşlı olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti:

“Değerli Beşiktaşlılar,

Kaybedecek bir günümüz bile yok dediğimde siz beni doğru anladınız. Şimdi herkes çok daha iyi anlıyor.

Daha seçime 23 günümüz var. Rıza Çalımbay bu kulübün evladıdır, Beşiktaş’ın bana kaç maç ihtiyacı varsa gelirim diyecek kadar örnek Beşiktaşlıdır. Sahadaki krizin çok acil çözülmesi ve takımımızın bir ay daha savrulmaması adına hoca uygun görürse hemen göreve başlamalıdır.

Camiamız bize görev verirse, başka planlarımız olsa bile hocamızla aramızda ortak çözümler buluruz.

Beşiktaşlılar arasında bunlar sorun olmaz. Yeter ki bu gidişatı değiştirelim.

Saygılarımla.”

Hasan Arat’tan Rıza Çalımbay açıklaması: “Hoca uygun görürse hemen göreve başlamalıdır” - Resim : 3