Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’den sert sözler: “Yaşananları anlatırsam, insanların yüzüne bakacak suratınız kalmaz”

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’un Teknik Direktörü Volkan Demirel, takımın geçen sezon ligde mücadele edecek durumda olmadığını ifade ederek, "Geçen sene bizim oynamamız mümkün değildi. Bunun tersini söyleyenler de var. Oynayabilirdik, oynayamazdık. Liglere ara verilip başladığında ben cenaze arıyordum. O yüzden benim takımımın futbol oynaması mümkün değil. Yaşananları bilmiyorsunuz. Yaşananları anlatırsam, burada insanların yüzüne bakacak suratınız kalmaz" dedi.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’den sert sözler: “Yaşananları anlatırsam, insanların yüzüne bakacak suratınız kalmaz”

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, Düzce Topuk Yaylası'nda yeni sezon kampını yapıyor. Bordo-Beyazlı ekip yeni sezon için çalışmalarını sürdürürken Teknik Direktör Volkan Demirel, BeIN Sports’a açıklamalarda bulundu.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’den sert sözler: “Yaşananları anlatırsam, insanların yüzüne bakacak suratınız kalmaz” - Resim : 1

"ALİ KOÇ BİZE KAPILARINI AÇTI"

Volkan Demirel, kamp çalışmalarıyla ilgili olarak, "3 Temmuz sürecinden sonra burada kamp yapmıştık. Ben buranın temelinin atıldığı dönemleri biliyorum. Başkan Ali Koç da bize kapılarını açtı” dedi.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’den sert sözler: “Yaşananları anlatırsam, insanların yüzüne bakacak suratınız kalmaz” - Resim : 2

"LİGLERE ARA VERİLİP BAŞLADIĞINDA BEN CENAZE ARIYORDUM"

Deprem felaketi sonrası takımın ligden çekilmesi ve yaşanan süreci anlatan Volkan Demirel şunları söyledi:

“Bizim için tüm Türkiye seferber oldu. Her yerden bize destek oldu. Yaşadığımız durum kolay değildi. Emin olsunlar geçen sene bizim oynamamız mümkün değildi. Bunun tersini söyleyenler de var. Oynayabilirdik, oynayamazdık. Ben bu sezon inatla ve ısrarla oynamak istediğimizi dile getirdim. Çünkü hayat devam ediyor. Geçen sene o durumda oynayamazdık. Liglere ara verilip başladığında ben cenaze arıyordum. O yüzden benim takımımın futbol oynaması mümkün değil.

Benim 4 tane hocam, sportif direktörüm kayboldu. 4 tane hocam, 5-6 tane oyuncum enkazın altından çıktı. Yaşananları bilmiyorsunuz. Yaşananları anlatırsam, burada insanların yüzüne bakacak suratınız kalmaz. Biz şu an Hatay için elimizden geleni yapacağız.  Geçen sene oynayamıyorduk ancak şu an herkesin karşısında dimdik durabiliriz.”