HDPKK'lı bakan olamaz!

HDP, Türkiye Cumhuriyeti Devletine düşman olan tüm devletlerin iş birlikçisidir!

HDP vatanımızdan toprak koparmak isteyen PKK'nın maşasıdır!

HDP, Apo terörist başının heykelini dikme hayalleri kuranların maskesidir!

HDP, sırtını PKK, PYD, YPG'ye dayayanların inidir!

HDP, bebeklerimizi katleden terör örgütünün uzantısıdır!

HDP, astsubay Semih Özbey evladımızı yıllarca esir alıp, şerefisizce katleden, şehit eden şerefsiz bir örgütün meclise kadar girebilmiş parti görünümlü uzantısıdır!

HDP, doğu ve güneydoğuda öğretmenlerimizi, doktorlarımızı şehit eden PKK terör örgütünün, özgürlük demokrasi maskesi altına gizlediği kan emici vampiridir!

HDP'li vekiller, PKK savunuculuğu yapan militanlar olup, teröristin kravat takmış ve meclise girmiş halidir!

HDP, CHP'li milletvekillerimize Mustafa Kemal’in itleri diyebilecek kadar dilleri uzamış, yürek yemiş vekillerin karargahıdır! Kendileri terörist başı Apo’nun itleri olduğunu unutup, Kandil'deki sapıkların don lastiği olduklarını unutup, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk çizgisinde siyaset yapan vekillere bu sözleri söyleyecek kadar özgür oldular bu ülkede!

Yalnız!

HDP'li bakan deyince duracaksınız!

Bu ülkede HDP'li bir militanı bakan yapma cesaretini gösterecek birileri türemişse, sonucuna katlanmak zorundadır!

Bizim evlatlarımızı şehit eden, vatanımızı bölmek isteyen bu PKK'nın siyasi uzantısının militanını bu ülkede bakan yapma gafletinde bulunursanız, ülke fiilen işgal edilmiş sayılır, millet yasal yollarla milli mücadelesini verir...

Varlıklarına içimiz kan ağlaya ağlaya tahammül ettiğimiz bu parti denen militan yuvasının, bu ülkenin Cumhurbaşkanı seçilmesi noktasında kilit hale getirenleri ibretle izliyor ve uyarıyoruz!!!

HDP'deki bir militandan bakan olmaz! Olsa olsa Türkiye Cumhuriyeti’nin şerefli mahkemelerinde yargılanacak bir zanlı olur!

İnsanların sinir uçlarına dokunmayın!

Bir iktidar uğruna bu kadar da aciz olmayın!

Son sözüm,

Allah vatana millete zeval vermesin.

Vesselam.