"Hiç baba sevgisi görmedim" diyerek Petek Dinçöz anlattı! Okan Bayülgen'in sorusuna "Ne manyak bir soru bu ya?" dedi

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan Petek Dinçöz "Hayatım 3 ciltlik bir kitap olur. Çocukluk, genç kızlık ve sektör. Zor bir çocukluk geçirdim. Çocuklukta hiç baba sevgisi görmedim" dedi.

"Hiç baba sevgisi görmedim" diyerek Petek Dinçöz anlattı! Okan Bayülgen'in sorusuna "Ne manyak bir soru bu ya?" dedi

Ekranların sevilen ismi Okan Bayülgen ilgiyle izlenen programı Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları Petek Dinçöz, Gökçe, Güneş, Motive, Utku Ergin, Elif Çelik, Ali Kerim Diler oldu. 

"Eskisi gibi rocka geri döneyim"
Müzik çalışmalarıyla ilgili Gökçe "Eski Gökçe yeni Gökçe oldu son 2 senedir 20’li yaşlarıma geri döndüm aslında daha rock altyapılı şarkılara geri döndüm sıkıldım popla rock arasında kalmaktan. Madem artık hep rock dinliyorum ‘Eskisi gibi rocka geri döneyim’ dedim. Benim slowlarım bu tarz var ama onları ön plana çıkarmadım ama ben ses rengimi çok yakıştırıyorum. Ben sevdiğim zaman çıkarıyorum artık kimler alırsa alsın diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 

"Bende daha çok cinai duygular uyandırıyor"
Doktor Pakize Atay'ın "kendimi seviyorum, kendini biliyorum" şarkısıyla ilgili " Çok bilgi, görgü, deneyim insanı bu hale getirebiliyor. Bende daha çok cinai duygular uyandırıyor. Bu şarkı dilimize neden pelesenk olmasın?" sözlerine yer verdi.

"Dizi oyuncularını nasıl tanıyacağız?"
Yargı dizisindeki 'Ceylin' karakteriyle 48. Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Pınar Deniz'in törendeki konuşmasıyla ilgili Bayülgen "Dizi oyuncularımızın ne kadar iyi yetişmiş olduğunu göstermesi açısından çok değerli yoksa biz dizi oyuncularını nasıl tanıyacağız?" dedi. 

"Ne manyak bir soru bu ya?"
Çocukluk, genç kızlık ve sektörle ilgili konuşan Dinçöz "Evlendim, çocuk doğurdum, boşandım. Çocukluk aşkımla evlendim. Şuan çok mutluyum. 16 yaşında aşık olduğum adamla evlendim. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Zaman makinesine girmiş gibiyim. Beni görünce hep kanalı değiştirmiş. İstanbul’da belli başlı kulüplerin sahibiydi. Hayatım 3 ciltlik bir kitap olur. Çocukluk, genç kızlık ve sektör. Zor bir çocukluk geçirdim. Çocuklukta hiç baba sevgisi görmedim." dedi. Bayülgen “sen şimdi 40 yaşında mısın?” sorusu sordu. Dinçöz “ne manyak bir soru bu ya?” yanıtını verdi. Sorusunu yineleyen Bayülgen “42 mi? 40 mı? Ne var bu çok güzel bir yaş değil mi?” şeklinde yöneltti. Dinçöz “18 Okan, şuan hissettiğim, şuan kodladığım yaş 25. Ben sana soruyor muyum yaşını?” ifadelerini kullandı. 

"Şaka sınırları büyüyor"
"Tutkun Boğuşmak Show’dan çok daha öncesinde gösteri yapıyordum" diyen Utku Ergin "Onları da interaktif bir şekilde yapıyordum. Utku Ergin’le Tutkun Boğuşmak karakteri iki ayrı karakter olarak yaşıyor. Tutkun Boğuşmak olduğum zaman yapacağım şaka sınırları büyüyor." dedi. 

"İlk defa denediğim bir şey"
Son şarkısıyla ilgili Motive "Benimde ilk defa denediğim bir şey. Kendi yaptığım meseleyi bir kenara bırakıp şu anda mainstream olan sözleri denediğimde elde edeceğim sonuca baktım. Anladım ki herkesin başına aynı şey geliyormuş." şeklinde konuştu.