Bir Zamanlar Çukurova’nın 100’üncü bölümü için sette pastalı kutlama yapıldı!

Hilal Altınbilek, Kerem Alışık ve Murat Ünalmış'ın başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova’nın 100’üncü bölümü için sette pastalı kutlama yapıldı. İşte o kareler...

Bir Zamanlar Çukurova’nın 100’üncü bölümü için sette pastalı kutlama yapıldı!

Perşembe akşamları atv ekranında yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 10 Haziran Perşembe günü yayınlanacak 100’üncü bölümüyle dalya diyecek.

Çekimleri Adana'da tüm hızıyla devam eden dizinin 100'üncü bölümünü, eş zamanlı çekim yapan iki ekip sette iki ayrı pasta keserek kutladı. Oyuncular, ekip ve atv yönetiminin de katıldığı bu önemli dönüm noktası kutlarken sette eğlenceli anlar yaşandı.

 

Bir Zamanlar Çukurova’nın 100’üncü bölümü için sette pastalı kutlama yapıldı! - Resim : 2

'Bir Zamanlar Çukurova' 100 bölüme ulaşan ekran yolculuğu boyunca birçok ilke imza atarken, 70'ler Adanasını ekrana taşıyan dizi muhteşem prodüksiyonu ve kendine has özellikleri ile seyircisini kendine bağladı.

 

Bir Zamanlar Çukurova’nın 100’üncü bölümü için sette pastalı kutlama yapıldı! - Resim : 4

Dizinin 3. Sezon çekimleri Adana'da dizi için inşa edilen çiftlik ve diğer mekânlarda tüm hızıyla sürüyor. Bir Zamanlar Çukurova'nın, 3 sezonunu yayınlanacak 102. Bölümü ile sezon finali yapacak.