Cami önünde Müslümanlara soykırım tehdidi! "Bu toprakları kanla yıkayacağız"

Müslümanlar üzerinde baskının günden güne arttığı Hindistan'dan tepki çekecek yeni bir video daha geldi. Hint bir siyasetçinin "Müslümanları öldürün" videosunun ardından bir cami önünde toplanan kalabalığın Müslümanları hedef aldıkları görüntüler ortaya çıktı. Yüzde 14'ü Müslüman olan ülkede "Bu toprakları kanla yıkayacağız" şeklinde şarkı söylendi.

Cami önünde Müslümanlara soykırım tehdidi! "Bu toprakları kanla yıkayacağız"

Hindistan'da müslüman baskısı devam ediyor. Güney Asya ülkesinde Müslüman karşıtı şarkıların yapılması, İslam karşıtlığını körüklüyor. Karnataka eyaletindeki caminin önünde toplanan bir grup Hint, ülkedeki Müslüman halkı direkt olarak hedef alan söylemlerde bulundu. Bir cami önünde toplanan Hint grup, ışıklı gösteriler eşliğinde söylediği şarkıyla "Bu toprakları kanla yıkayacağız." dedi.

"Hindistan'da durum çok kötü"

Skandal ifadeler, sosyal medyada tepkilerin odağına oturdu. Yapılan yorumlarda, "Çok korkunç", "Hasta insanlar", "Demokrasinin ölümü", "Hindistan'da durum çok kötü" denildi.

Müslümanlar Pakistan'a gidin

Hindistan, daha önce de Müslümanların hedef alındığı şarkıyla gündeme geldi. Hazırlanan bir şarkıda, "Hindistan Hindular için, Müslümanlar Pakistan'a gidin", "Hinduları endişelendiriyorlar, Hindular ihanete uğradığını hissediyor" şeklinde ifadeler yer alıyor. Hindistan’ın 1,4 milyar nüfusunun yaklaşık yüzde 14’ü Müslümanlardan oluşuyor. Hindu milliyetçisi çeteler, Müslümanların yaşadığı bölgelerde sıklıkla ve yüksek sesle ırkçı şarkılar çalarken görüntülenmişti.

Cami önünde Müslümanlara soykırım tehdidi! "Bu toprakları kanla yıkayacağız" - Resim : 1