Hüseyin Eroğlu’ndan kanserle mücadele eden kadınlar yararına örnek davranış

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Sağlıkta Kalite Derneği (SAĞKAL) ile iş birliği çerçevesinde 7 Mayıs Pazar günü startı verilecek Uluslararası İzmir Maratonu’nda kanserle mücadele eden kadınlar yararına koşacak.

Hüseyin Eroğlu’ndan kanserle mücadele eden kadınlar yararına örnek davranış

YILPORT Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu’nun kanserle mücadele eden kadınlar yararına örnek davranışı takdir topladı.

Sporculara başarıya giden yolda hep rol model olmaya dikkat ettiklerini belirten Eroğlu, “Hayatım hep sporun içinde geçti. Gerek yönettiğimiz takımlara gerekse yetiştirdiğimiz sporculara başarıya giden yolda hep rol model olmaya dikkat ettim. Bu kez de kanser tedavisi gören kadınlarımızın Umut Atölyesi Evleri’nde ücretsiz barınmalarını sağlamak amacıyla SAĞKAL Derneği adına bir kampanya açtım. Buradan toplanacak yardımla İzmir Bayraklı’da bir evi daha hizmete açacağız. Yardımın büyüğü küçüğü olmaz. Herkes gücü ölçüsünde destek olmalı. Bu hayatta yere düştüğünde değil, ayağa kalkmaktan vazgeçtiğinde yenilirsin. Böyle bir projede SAĞKAL’ın dinamik isimleriyle birlikte olmaktan da gururluyum. Samsun’daki şampiyonluk kupası töreni için İzmir’de olamayacağım, ama yarışa sanal olarak katılacağım” dedi.