Mauro Icardi gidecek mi? Icardi’nin sözleşme bitiş tarihi ne? Icardi hakkında Wanda Nara'dan açıklama

Sezona damga vuran Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi hakkında başka kulübe gideceği haberlerinin ardından hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara’dan açıklama geldi. Sarı Kırmızılılar Icardi’nin kararını merak ediyor. Peki, Mauro Icardi gidecek mi? Icardi’nin sözleşme bitiş tarihi ne? Icardi boservis bedeli ne? Icardi hakkında Wanda Nara ne dedi? İşte detaylar…

Mauro Icardi gidecek mi? Icardi’nin sözleşme bitiş tarihi ne? Icardi hakkında Wanda Nara'dan açıklama

Galatasaray’da transfer fısıltıları gelmeye devam ediyor. Galatasaray'da yeni gündem Mauro Icardi’nin sezon başında başka kulübe gideceği iddiası.  Söylentiler üzerine eşi ve menajeri Wanda Nara'dan açıklama geldi. Sezon başından beri Galatasaray’ın kritik puanlar kazanmasını sağlayan Icardi'nin sezon sonunda bonservisinin alınıp alınmayacağı da merak konusu oldu.

MAURO ICARDİ GİDECEK Mİ?

PSG'den bir yıllığına kiralanan Mauro Icardi, sarı-kırmızılı taraftarların adeta sevgilisi olmuş, Galatasaray’ın zirveye yerleşmesinde büyük katkısı olmuştu. 13 maçta forma giyen Arjantinli forvet Icardi’ye şarkılar bile bestelenmişti. Galatasaray'a kritik puanlar kazandıran Icardi'nin sezon sonunda transfer olacağı konuşulurken en dikkat çeken açıklamayı hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara yaptı.

İCARDİ MİLAN’A MI ROMA'YA MI GİDECEK?

Nara “İtalya’dan AS Roma ve Milan, İcardi’yi gelecek sezon kadrolarına katmak istiyor. Haberler doğru. İcardi hala çok genç ve yıldız bir isim. Şu an net bir şey yok. Sezon sonunda oturup konuşacağız” dedi. Nara açıklamasında, "İtalya'dan Roma ve Milan, Icardi'yi gelecek sezon kadrolarına katmak istiyor. Haberler doğru" ifadelerini kullandı.

İCARDİ BOSERVİS BEDELİ NE?

PSG, Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi'nin bonservisini belirlemiş, 25 milyon Euro bonservis bedeli istemişti. Oyuncunun maaş talebi ise 8 milyon Euro. Arjantinli golcünün bonservisini alabilmek adına PSG ile temaslara başlayan Galatasaray transfer komitesi, bu transfer için şartlarını zorlayacak.

İspanyol basınına konuşan Wanda Nara, İtalya'dan Roma ve Milan'ın Icardi'yi kadrosuna katmak istediğini belirtti.