Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra çifti ikinci kez boşanıyorlar!

Aşkları ile gündemden düşmeyen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti Mayıs ayında ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Boşandıktan kısa süre sonra tekrar barışan çiftin evlilikleri bu seferde uzun sürmedi. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra aşkında ayrılık gelişmesi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra çifti ikinci kez boşanıyorlar!

Boşanmalarının ardından ikinci kez sade bir nikahla evlenen Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci çiftinden bu seferde kötü haber geldi. Geçtiğimiz mayıs ayında ikinci kez nikah masasına oturan çiftin evliliği uzun sürmedi. 

İKİNCİ KEZ BOŞANIYORLAR!

Birbirlerini hala sosyal medyadan takip eden çift, birlikte oldukları fotoğrafları sildi. Fenomen iş kadını Selin Ciğerci ile futbolcu eşi Gökhan Çıra, geçtiğimiz sene eylül ayında Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülen davayla 2 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişti. Beraber iş ortağı olan çift, boşandıktan kısa süre sonra ilişkilerine bir şans daha verip 16 Mayıs 2022'de ikinci kez nikah masasına oturdu. 

Fenomen iş kadını Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra, sosyal medya hesaplarından ilişkilerini bitirdiklerine dair ayrılık mesajını paylaştı.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra çifti ikinci kez boşanıyorlar! - Resim : 2

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra çifti ikinci kez boşanıyorlar! - Resim : 3