İlişkisi olanlar dikkat! İşte 10-16 Ekim haftasının burç yorumları...

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Haftaya Koç burcunun 16 derecesinde meydana gelen Dolunay enerjisi ile başlayacağız. Koç burcunda meydana gelen bu Dolunay’ın etkisi ile birlikte, en çok ilişkilerimizi sorgulayacağız.

Ben-Sen aksının çalıştığı, ikili ilişkilerimizde ne istediğimizi sorguladığımız bir süreçten geçiyor olacağız. Dolunay anında Yengeç burcunun yükselmesi ve Plüton gezegeninin ilişkiler evine yerleşiyor olması, yolunda gitmeyen ilişkileri kopartıcı ve dönüştürücü etkileri barındırıyor. Chiron etkili olan bu Dolunay, duygusal yaralarımızdan özgürleşmemiz gerektiğini bizlere hatırlatıyor olacaktır.

Bunun yanı sıra, Koç burcu astrolojide yeni başlangıçlar ve cesaret temalarını anlatır. Hayatımızda yeni başlangıçlar yapmak ve yapmaya cesaret edemediğimiz konuların üzerine giderek, kendimize yeni yol haritaları çizmek için bu Dolunay’ın enerjisinden faydalanabiliriz.

Sağlıklı bir benlik ortaya koyarak ve kendimize hedefler belirleyerek, hayat planımızda ne istediğimize odaklanabiliriz. Yeni yolumuza gitme zamanının geldiğini hatırlatan bu Dolunay’ın hepimize şifa olmasını dilerim.

Global bazda ise, askeri hareketlilikler, yangın, kaza ve patlamalarda artışlar yaşanabilir. Baş ağrıları ve ateşli hastalıklara dikkat etmek faydalı olacaktır. Büyükbaş hayvanlardan gelebilecek hastalık ve zararlar da gündemimizde olabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta sizin burcunuzda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte, hayatınızda cesurca adımlar atacağınız ve yeni kararlar alacağınız bir dönem içinde olacaksınız. Hayat planlamanızı gözden geçirebilirsiniz. İlişkiler, ailevi konular ve kariyer planlamanızda yeni adımlar atabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Taşınma kararı ve ailevi konularınız da bu hafta sizler için ön planda olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Koç burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız korkularınızla cesurca yüzleşerek, bu konuları şifalandırabilirsiniz. Kendinizi biraz dış dünyadan izole edeceğiniz bir hafta geçirebilirsiniz. Ne istediğinize karar vermek ve yapmak istediğiniz konular için kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Eşinizin işi ve sağlığın ilgilendiren konular da gündeminizde olabilir. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Koç burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte, oldukça aktif ve sosyal olacağınız bir hafta geçireceksiniz. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden veya sosyal çevrenizden tanışacağınız bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Finansal durumlarınızı iyileştirmek adına yeni adımlar atabilirsiniz. Kariyerden kazandığınız gelirlerde artışlar yaşayabilirsiniz. Yüzünüzü güldürecek sürpriz başlangıçlar sizleri bekliyor olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Koç burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte, kariyer hayatınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyer planlamanızda yeni kararlar alıp, bu kararları cesurca uygulamaya geçireceğiniz bir hafta sizleri bekliyor olacaktır. Kariyer planlamanızda yön değişimleri olabilir, iş değişikliği yapabilir veya kendi işinizi açmaya karar verebilirsiniz. Ayrıca fiziksel görüntünüzde değişimler yapmak isteyebilir, sosyal statünüzü değiştirecek adımlar atabilirsiniz.
 
Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Koç burcunda meydana gelen Dolunay enerjisinden en olumlu etkilenecek burçlar arasında olacaksınız. Hukuksal konularınız varsa bu konuda sizler için olumlu olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda yurt dışı seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere başlama kararı alabilirsiniz. Hayatınıza anlam katacağınız yeni keşifler yapacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacaktır. Ayrıca seyahat, eğitim ya da sosyal medya aracılığı ile tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Koç burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte, içinden çıkamayacakmış gibi hissettiğiniz bazı krizli durumlar yaşayabilirsiniz. Ortak gelirlerinizde, kredi, borç ve miras gibi konularınızda yeni gelişmeler yaşayabilir veya bu konular ile ilgili adımlar atabilirsiniz. Arkadaş çevrenizin desteğini daha yakından hissedeceğiniz bir süreçten geçebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Koç burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ana gündem maddeniz olacaktır. Yolunda gitmeyen ilişkilerinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Her bitiş yeni başlangıçları da beraberinde getirecektir. Aynı zamanda kariyer hayatınızda yeni gelişmeler yaşayacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacaktır. Kariyer planlamanızda bir kadın figürünün desteğini alabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Koç burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte, iş hayatınız ve sağlığınız ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş değişikliği yapabilir, terfi alabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Baş ağrıları ve ateşli hastalıklara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Bunun yanı sıra, hukuksal bir süreciniz varsa bu konuda da yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Koç burcunda meydana gelen Dolunay enerjisinden en olumlu etkilenen burçlar arasında olacaksınız. Aşk hayatınızda sürpriz, güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacaktır. İlişkilerinizde cesurca adımlar atabilirsiniz. Hayattan keyif alacağınız şeylere yönelerek enerjinizi yükseltebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen Yay burçlarını bu Dolunay destekliyor olacaktır. Aynı zamanda ortak gelirler ve miras gibi konularda da yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Koç burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte, ev yaşantınız ve ailenizi ilgilendiren konular odak noktanız olacaktır. Ebeveynlerinizin sağlık durumları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ile ilgili konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortaklı bir işe başlama kararı alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Koç burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevrenizi ilgilendiren konular ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. İkili iletişimlerinizde kavgacı tavırlar sergilemekten uzak durmanız sizler için faydalı olacaktır. Bunun yanı sıra iş hayatınızı ilgilendiren konularda da yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Koç burcunda meydana gelen Dolunay enerjisi ile birlikte, finansal konularınız ön planda olacaktır. Finansal konularınızı yapılandırmak için yeni kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeli ve finansal konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır. Ayrıca bu dönem yeni bir ilişkiye başlayabilir, aşk hayatınız ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.