İlişkisi olanlar dikkat! Savaşın gezegeni İkizler burcunda retroya başladı: Hangi burçlar, nasıl etkilenecek?

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Bu hafta savaşın ve mücadelenin gezegeni olan Mars, İkizler burcunda retro hareketine başladı. Mars’ın geri hareketi 14 Ocak 2023’e kadar devam edecek. İki yılda bir retro hareketi yapan Mars, bu süreç içerisinde hayatlarımızda olası değişiklikleri de beraberinde getirecektir.

Bu dönem içerisinde enerjimiz çekilmiş gibi hissedebiliriz, bir işe başlamak bizler için zor gelebilir. Uzun bir süre gökyüzünde ateş elementi de olmayacağı için, yaşam enerjimiz düşükmüş gibi hissetmemiz oldukça normal olacaktır. Bu dönem iletişimde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, kapattığımızı sandığımız konular tekrardan gün yüzüne çıkabilir. İçimize attığımız, sözlere ve eylemlere dökülmeyen her türlü konu dışa vurulabilir. Mücadele etmemiz gereken konular karşısında isteksiz olabiliriz. Bu süreci mümkün olduğu kadar tartışmalardan uzak durarak geçirmemiz faydalı olacaktır. Yapmamız gereken konuların üzerine giderek sorunlara kalıcı çözümler üretmeliyiz. Ertelediğimiz, yapmaktan kaçtığımız konuları tamamlayabiliriz. Yanlış olanı yapmakta ısrar etmekten uzak durmamız da faydalı olacaktır.

Global bazda ise, ulaşımda aksaklıklar, uçak ve trafik kazalarında artışlar, yangın, patlama ve şiddet olaylarında artışlar yaşanabilir. Hırsızlık ve bilgi kirliliğine karşı da dikkatli olmamız faydalı olacaktır. İnternet bağlantılarında sorunlar ve siber saldırılar da yaşanabilir.

Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü olayı ise, bolluk ve bereketin gezegeni olan Jüpiter Balık burcunda gerilemeye başladı. 24 Kasım’a kadar Balık burcunda geri harekette olacak. Bu süreç içerisinde hak ettiğimiz ödülleri ve şansları da bizlere getirecektir. Bu ödülleri almak için ilahi plana kendimizi teslim etmeli ve akışta kalmaya çalışmalıyız.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Mars’ın İkizler burcunda gerilemesi ile birlikte, zihniniz oldukça aktif bir şekilde çalışmaya başlayacaktır. Bu dönem insanlarla iletişim kurarken yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Tartışmalara girmekten kaçınmalı ve sivri dilli olmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca trafikte dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Seyahat programlarınızda aksaklıklar yaşanabilir. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eğitime başlayabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Jüpiter’in Balık burcuna girmesi ile birlikte, partnerinizin iş ve sağlık durumu ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlahı plan tarafından korunduğunuz bir dönem içinde olacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Mars’ın İkizler burcunda gerilemesi ile birlikte, finansal konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik bir harcama yapabilirsiniz, harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Finansal konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmalısınız. Bu dönem estetik operasyon yaptırmak gibi bir düşünceniz varsa ertelemeniz faydalı olacaktır. Jüpiter’in Balık burcuna girmesi ile birlikte, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizin desteğini alacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Güçlü dostluklar kurabilirsiniz. Sosyal çevrenizden tanıdığınız birileri ile yeni projelere başlayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Mars’ın sizin burcunuzda gerilemesi ile birlikte, kendinizi yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Yeni bir şeylere başlamak için yeterli enerjiyi kendinizde bulamayabilirsiniz. Gerginlik ve tartışmalardan uzak durmanız sizler için faydalı olacaktır. Özellikle ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönemi yapmak istediğiniz konular üzerine yoğunlaşarak, enerjinizi bu konulara yönlendirmeniz sizler için faydalı olacaktır. Jüpiter’in Balık burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir dönem olacaktır. Yaptığınız işler ile adınızı duyurabilirsiniz. Terfi, iş teklifleri alabilir veya kendi işinizi açmaya karar verebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Mars’ın İkizler burcunda gerilemesi ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız konular ile yüzleşebilirsiniz. Zihninizi susturmakta ve kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Uyku sorunları yaşayabilirsiniz. Hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınıza dikkat etmeniz ve bu süreci meditasyon çalışmaları yaparak geçirmeniz faydalı olacaktır. Partnerinizin iş hayatı ile ilgili konularda da gelişmeler yaşayabilirsiniz. Jüpiter’in Balık burcuna girmesi ile birlikte, hukuksal konularınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilir veya akademik işlerde başarıyı elde edebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Mars’ın İkizler burcunda gerilemesi ile birlikte, arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar sonucu yaşanması olası gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönem herkesin her söylediğine inanmamanız gerekiyor. Duyduklarınızı gözden geçirmeniz gereken bir süreç yaşayacaksınız. Uzun zamandır görüşmediğiniz eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz. Jüpiter’in Balık burcuna girmesi ile birlikte, ortak gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir miras haberi veya alacaklı olduğunuz bir borç varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi başvurularınız olumlu sonuçlanabilir.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Mars’ın İkizler burcunda gerilemesi ile birlikte, iş hayatınız, kariyeriniz ve toplumsal statünüzde değişimler yaşanabilir. Kariyer hayatınızda yol ayrımları yaşayabilir, yön değişikliği yapabilir veya iki seçenek arasında kararsız kalacağınız durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Otorite figürleri ile anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda acele kararlar vermemeye özen göstermeniz sizler için faydalı olacaktır. Jüpiter’in Balık burcuna girmesi ile birlikte, partnerinizle olan ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Ortaklı işlere ve projelere imza atabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Mars’ın İkizler burcunda gerilemesi ile birlikte, hukuksal konular ve resmi makamlar ile olan işleriniz gündeme gelebilir. Resmi makamlar ile olan işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Seyahat programlarınızı ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Yazışma ve mail trafiğinizde dikkatli olmanız gereken bir dönem içinde olacaksınız. İnternetten alışveriş yaparken dikkatli olmalısınız. Jüpiter’in Balık burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Zam ya da terfi alabilirsiniz. Devam eden bir sağlık sorununuz varsa, bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Mars’ın İkizler burcunda gerilemesi ile birlikte, ortak gelirler ve finansal konularınız gündemde olacaktır. Bu dönem borç almamaya veya borç vermemeye özen göstermelisiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisiniz. Bu dönem, yatırım amaçlı finansal konuları riske atmanızı gerektirecek hareketlerden uzak durmalısınız. Kendinizi riske atmanız gereken her türlü konuda dikkatli davranmanız gereken bir dönem içindesiniz. Jüpiter’in Balık burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Bu dönem bekar olan Akrep burçları yeni bir partner ile ilişkiye başlayabilir. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen Akrep burçlarını da gökyüzü destekliyor olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Mars’ın İkizler burcunda gerilemesi ile birlikte, özellikle ikili ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Partneriniz ile olan ilişkinizde sorunlar gündeme gelebilir. Bu dönem ilişkiniz ile ilgili acele karar vermekten uzak durmanız faydalı olacaktır. Ortaklı işleriniz varsa bu konuda da anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yeni ortaklı bir işe girmek için retro bitimini beklemeniz faydalı olacaktır. Jüpiter’in Balık burcuna girmesi ile birlikte, ailenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımlarından gelirler elde edebilirsiniz. Daha büyük ve geniş bir eve taşınma kararı alabilirsiniz. Ailenize yeni bir üye katılabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Mars’ın İkizler burcunda gerilemesi ile birlikte, iş hayatınız ve günlük rutinleriniz değişebilir. İş arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız faydalı olacaktır. İşinizi ilgilendiren konularda yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmalısınız, sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmanız faydalı olacaktır. Jüpiter’in Balık burcunda girmesi ile birlikte, kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin desteğini alacağınız bir dönem geçireceksiniz. Seyahat programları yapabilir ve yeni eğitimlere başlama kararı alabilirsiniz. Yeni projelere imza atabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Mars’ın İkizler burcunda gerilemesi ile birlikte, aşk hayatınızda hareketlenmeler yaşayacaksınız. Aşk hayatınızda kafanızı karıştıracak ve sizi ikilemde bırakacak durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Eski partnerlerinizden haber alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların sorunları ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Spor yaparken kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Jüpiter’in Balık burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularda şanslı olduğunuz bir dönem geçireceksiniz. Gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz ve yatırımlarınızdan olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Mars’ın İkizler burcunda gerilemesi ile birlikte, aileniz ve ev yaşantınız ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Ebeveynlerinizin sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aileniz ile olan iletişimlerinizde gerginliklerden uzak durmalısınız. Evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilir, taşınma kararı alabilirsiniz. Jüpiter’in sizlerin burcuna girmesi ile birlikte, oldukça şanslı olduğunuz bir dönem içine gireceksiniz. Hem kariyer hem de ikili ilişkilerinizde oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda yapmak istediğiniz değişimler için gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.