İngiliz devi büyük oynayacak! Galatasaray'ın yeni sözleşme görüşmelerinde tıkandığı futbolcu için devre arasında 20 milyon euroyu basıp alacak

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakipleri arasında yer alan İngiliz devi Manchester United, kadrosunu güçlendirmek için büyük oynayacak. İngiliz devi, devre arasında Galatasaray'ın sözleşme görüşmelerinde tıkandığı futbolcuyu 20 milyon euro karşılığında transfer etmek istiyor.

İngiliz devi büyük oynayacak! Galatasaray'ın yeni sözleşme görüşmelerinde tıkandığı futbolcu için devre arasında 20 milyon euroyu basıp alacak

Süper Lig'de Fenerbahçe ile birlikte nefes kesen bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde de gruptan çıkma iddiasını sürdürüyor. Sarı kırmızıların performansı yüksek oyuncuları arasında yer alan Sacha Boey'in sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması da rakiplerin iştahını kabartıyor. 

ERDEN TİMUR DEVREDE HENÜZ ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Sacha Boey ile yeni sözleşme imzalamak için görüşmeleri yürüten Erden Timur, henüz masadan istediğini alamadı. Boey tarafı da kendilerine göre yeni sözleşme şartlarının oluşmadığını düşünüyor. Bu nedenle görüşmeler tıkanmış durumda. 

İngiliz devi büyük oynayacak! Galatasaray'ın yeni sözleşme görüşmelerinde tıkandığı futbolcu için devre arasında 20 milyon euroyu basıp alacak - Resim : 1

İNGİLİZ DEVİ OYUNCU HAKKINDA BİLGİ ALDI 

Bu gelişmelerden haberdar olan İngiliz devi Manchester United ise Tottenham'ın da yakın takibinde yer alan Sacha Boey'i transfer etmek için oyuncu hakkında bilgi aldı. 

Devre arasında sarı kırmızılı ekibin kapısını çalacak United, Boey ile Galatasray'ın anlaşamaması durumunda 20 milyon euro vererek yıldız futbolcuyu kadrosuna katacak.