İngiliz devi Chelsea 2017'de onun için 40 milyon euro'yu tak diye ödemişti. Şimdi oynayacak kulübü bile yok. Fenerbahçe'ye önerildi

Chelsea'nin 2017 yılında 40 milyon euro bonservis bedeli ile Monaco'dan kadrosuna kattığı ön libero oyuncusu Tiemoué Bakayoko şu anda kulüpsüz. 28 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'ye önerildiği ve yönetimin bu transferi değerlendirmeye aldığı öne sürüldü. Oyuncu tarafının tek bir şartı var.

İngiliz devi Chelsea 2017'de onun için 40 milyon euro'yu tak diye ödemişti. Şimdi oynayacak kulübü bile yok. Fenerbahçe'ye önerildi

Avrupa'ya fırtına gibi giren, yeni transferleri Syzmanski, Dzeko ve Tadic göz dolduran Fenerbahçe'de orta saha mevkine yönelik arayış devam ediyor. Ali Koç ve yönetimi, teknik direktör İsmail Kartal'ın "yırtıcı orta saha" tanımına uygun olarak arayışlarına devam ediyor. Sarı lacivertli yönetimin kendi yokladığı oyuncuların yanı sıra yönetime önerilen de çok sayıda oyuncu var. İşte o oyunculardan biri Tiemoué Bakayoko oldu. 

AFRİKA BASINI YAZDI

Afrika basınının iddiasına göre Bakayoko, Türkiye'den Fenerbahçe'ye ve Yunanistan'dan Panathinaikos'a bedelsiz olarak teklif edildi. Fenerbahçe yönetimi oyuncunun uzun süreden bu yana düzenli oynamaması ve kiralık verilmesi nedeniyle transferi ince eleyip sık dokumaya başladı. Fakat oyuncunun bonservisinin elinde olması transferi avantajlı bir noktaya getiriyor. Elbette ki Fildişi Sahili asıllı Fransız futbolcuyu kadroya katmanın bir risk olduğu değerlendiriliyor. 

İngiliz devi Chelsea 2017'de onun için 40 milyon euro'yu tak diye ödemişti. Şimdi oynayacak kulübü bile yok. Fenerbahçe'ye önerildi - Resim : 1

CHELSEA 40 MİLYON EURO'YU TAK DİYE ÖDEMİŞTİ 

İngiliz devi Chelsea, 2017 yılında Monaco'dan transfer ettiği Bakayoko için kulübüne 40 milyon euro değerinde bir bonservis bedeli ödemişti. Chelsea'da bir türlü dikiş tutturamayan Bakayoko, sırasıyla Monaco, Napoli ve Milan'a kiralandıktan sonra Chelsea ile sözleşmesini 1 Temmuz 2023'te feshetti. 

TEK BİR ŞARTI VAR 

Transferde son karar İsmail Kartal'da olacak. Kartal'ın onay vermesi durumunda futbolcu ve menajeri ile temasa geçilecek. Bunun nedeni ise oyuncunun tek bir şartı olması. O da İsmail Kartal'ın elinde. Çünkü Bakayoko düzenli olarak forma giymek istiyor.