İngiliz ekibi, İsmail Kartal'ın gözbebeğini transfer listesinde 1 numaraya yazdı. 30 milyon euro getirirlerse anında İngiltere'ye uçar

Fenerbahçe'de bu sezonun parlayan yıldızları arasında yer alan milli futbolcumuza Avrupa'da talipler artmaya devam ediyor. İngiliz basınında son olarak bomba bir iddia yer aldı. İngiliz ekibi, İsmail Kartal'ın gözbebeğini transfer listesinde 1 numaraya yazdı. Ali Koç, 30 milyon euro bonservis bekliyor.

İngiliz ekibi, İsmail Kartal'ın gözbebeğini transfer listesinde 1 numaraya yazdı. 30 milyon euro getirirlerse anında İngiltere'ye uçar

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin şampiyon olması durumunda bazı futbolcuların da yüksek bedelle takımdan ayrılması bekleniyor. 

O futbolcuların başında ise milli futbolcumuz geliyor. Fenerbahçe'de bu sezonun parlayan yıldızları arasında yer alan milli futbolcumuza Avrupa'da talipler artmaya devam ediyor. İngiliz basınında son olarak bomba bir iddia yer aldı. İngiliz ekibi, İsmail Kartal'ın gözbebeğini transfer listesinde 1 numaraya yazdı. Ali Koç, 30 milyon euro bonservis bekliyor. 

EMERY TRANSFER EDİLMESİNİ İSTEDİ 

İngiliz ekibi Aston Villa'nın teknik patronu Unay Emery'nin sol bek pozisyonu için Ferdi Kadıoğlu'nu en başa yazdığı ve ilk olarak bu oyuncunun transferinin zorlanması yönünde yönetime talimat verdiği ifade edildi. 

İngiliz ekibi, İsmail Kartal'ın gözbebeğini transfer listesinde 1 numaraya yazdı. 30 milyon euro getirirlerse anında İngiltere'ye uçar - Resim : 1

Bu kapsamda Aston Villa yönetiminin, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan indirim talep edeceği öne sürüldü. Ali Koç'un Ferdi Kadıoğlu için pazarlık kapısını 30 milyon eurodan açması bekleniyor.