Instagram'daki fotoğraflarınızı isteyen herkes kullanabilecek! Bu özelliği hemen kapatın

Instagram büyük bir yenilik getirdi. Instagram kullanıcılarının beğenisine sunulan bu özellik biraz ortalığı karıştıracağa benziyor. Instagram, kullanıcıların paylaştıkları video ve fotoğrafları başka kullanıcıların reels video oluşturmak için kullanmasını sağlayan 'remix' özelliğini ortaya çıkardı. Gönderilerinizin izinsiz kullanılmasını istemiyorsanız bu özelliği hemen kapatmalısınız.

Instagram'daki fotoğraflarınızı isteyen herkes kullanabilecek! Bu özelliği hemen kapatın

Instagram büyük bir yenilikle kullanıcıların karşısına çıktı. Bazı kullanıcılar bu yeni özelliği heyecanla karşılarken, bazı kullanıcıları bu özellik korkuttu. Instagram kullanıcıları artık başka kullanıcıların paylaştığı gönderileri kullanabilecek.

Bu 'remix' özelliği herkese açık olan hesaplardan yapılan paylaşımları başka kullanıcılar reels videolarında kullanabilecek. Instagram'ın bu özelliği kullanıcıları korkuttu, kullanıcılar bu özelliği kapatmanın yollarını arıyor. 

Instagram'daki fotoğraflarınızı isteyen herkes kullanabilecek! Bu özelliği hemen kapatın - Resim : 2Instagram'da büyük yenilik!

Dünyanın en popüler sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olan Instagram, yepyeni özelliğini kullanıcıların beğenisine sundu. 'Remix for Photos' adındaki bu yeni özellik uygulamaya büyük çağ atlatmaya hazırlanıyor.

Instagram kullanıcıları bu özellik ile birbirlerinin paylaşımlarını kullanarak Reels videolar hazırlayabilecek. Ancak bu korkutan özelliği kapatmak mümkün. Instagram'ın bu yeni özelliği kullanıcılarına farklı bir deneyim imkanı sağlıyor. 

Instagram'ın bu özelliği kullanmak oldukça kolay. Başka bir kullanıcının paylaşımını kendi Reels videonuzda kullanmak istiyorsanız,  "Remix this photo" butonuna basarak, reels videonuzu oluşturabilirsiniz. 

Instagram'daki fotoğraflarınızı isteyen herkes kullanabilecek! Bu özelliği hemen kapatın - Resim : 3Kullanıcıları korkuttu!

Bu özellik bazı kullanıcıları korkuttu. Fakat bu özelliğin en önemli detayı hesap gizliliği... Hesabı gizli olan kullanıcıların korkmasına gerek yok. Instagram bu özelliği sadece hesap gizliliği olmayan kullanıcıların kulanacağını da açıkladı. 

Instagram'daki fotoğraflarınızı isteyen herkes kullanabilecek! Bu özelliği hemen kapatın - Resim : 4Bu özelliği nasıl kapatabilirim?

İsteğe bağlı olan bu özellik kullanıcıları bir nebze rahatlattı. Instagram'ın bu yeni özelliği isteğe bağlı aktif olacak. Instagram gönderilerinizin başka kullanıcılar tarafından Reels videoları içerisinde yer almasını istemiyorsanız, uygulamada bulunan seçeneklerden kapatabileceksiniz.