İrem Derici: Benim bir erkeğe ihtiyacım yok, cabbar bir kadınım

“Magazin Hattı”na konuşan İrem Derici, neden evliliğe tövbe etti? Mikrofonumuzu eline alan ünlü popçu annesi Jale Ediz’e hangi mesajı gönderdi?

İrem Derici, trafikte “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Ünlü popçu pandemi nedeniyle konserler iptal edildiği için evde oturduğunu ve çok sıkıldığını anlattı. Geçen yıl evinin kapısına kadar giden takıntılı hayranı nedeniyle savcılığa başvurmak zorunda kalan Derici, son olarak Maslak’tan taşınmıştı.

İrem Derici röportaj sırasında yoldan geçen hayranlarının "Acemi Balık”şarkısını çaldıklarını duyunca espri yaptı. Derici, ara vermeden piyasaya yeni şarkı çıkarmaya devam edeceğini ifade etti.

2014’te radyocu Rıza Esendemir’le nikah masasına oturan ve 2 yıl sonra boşanan ünlü şarkıcı, evliliğe tövbe ettiğini açıkladı. Derici’ye karantina döneminde boşanma ve ayrılıkların arttığı hatırlatıldı.

İrem Derici bir erkeğin gücüne ihtiyaç duymadığını da dile getirdi ve “Cabbar bir kadınım” dedi. Giderayak mikrofonumuzu eline alan ünlü popçu annesi Jale Ediz’e mesaj gönderdi.