Şart yok koşul yok, anında 200 TL senin!

Pandemi dijital bankacılığın daha da yaygınlandığı dönemde tüm bankalar yeni müşteri çekmek e mevcut müşterilerini elinde tutmak için birbirleriyler yarışıyor. Bu bankalardan birisi de diğer özel bankalar gibi kampanyalar düzenleyen İş Bankası oldu. Banka herkese 200 TL veriyor.

Şart yok koşul yok, anında 200 TL senin!

Bankalar hem müşteri kaybetmemek hem de yeni müşteriler kazanmak için yarışa girmeye devam ediyor. Bu doğrultuda da yeni yeni kampanyalar düzenleyerek müşterileri kendilerine çekmenin yolunu ya da mevcut müşterilerinin başka bankaya gitmemeleri için çaba sarf ediyorlar.

Bunlardan biri tıpkı diğer özel bankalar gibi kampanyalar düzenleyen İş Bankası…. İş Bankası yeni gelecek olan her müşterisine 200 tl dağıtıyor.

Peki İş Bankası kimlere 200 TL veriyor? İş Bankası’na İşcep ile yeni müşteri olanlar anında 200 TL Maxipuan kazanabiliyor. Tek madde var o da başvurusunu İşcep uygulamasını indirip İşcep uygulaması üzerinden yapmak.

İş Bankası mobil şubesine verdiği İşcep ile hem mevcuttaki hem de yeni gelecek olan müşterilerine çok sayıda kampanyalar düzenliyor.

Bunlardan birisi de İşcep ile yeni müşteri olduğunda anında 200 TL veriyor olması.

Müşteri başvurusunu İşcep üzerinden yapanlar anında 200 TL’lik maxipuan kazanabiliyor. 200 TL’lik maxipuanı da istediğiniz yerde kullanabiliyorsunuz.

İşcep uygulaması üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” özeliğini kullanarak görüntülü görüşme üzerinden İş Bankası müşterisi olduktan sonra banka kartı ya da banka kredi kartı talebinden bulunup kart yada kartlarınız onaylandıktan sonra yapacağınız 200 TL’lik alışverişe anında 200 TL’lik maxipuan hediye ediliyor.

İş Bankası 200 TL MaxiPuan Hediyesi nasıl?

İşCep uygulamasını telefonunuza indirip uygulamayı açtıktan sonra uygulama içeisinde yer alan İş Bankası Müşterisi Olmak İstiyorum butonu ile İş Bankası müşterisi olduktan sonra Bankamatik kartınız veya Maximum kredi kartınızla yapacağınız tek seferdeki ilk 200 TL ve üzeri alışverişinize 200 TL değerinde MaxiPuan kazanabilirsiniz.