İş insanı Deniz Işın Coşkuner 2023 Yılı Hedeflerini Anlattı!

Tüm firmalarını tek bir çatı altında DNC Group olarak topladıklarını ifade eden iş insanı Deniz Işın Coşkuner 2023 hedeflerine dair açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki yıl hizmet ağını daha da genişletmek isteyen Deniz Işın Coşkuner, “DNC Group altında hizmetlerimize devam ediyoruz. Otomotiv, sosyal medya danışmanlık, sosyal medya hizmetleri, PR için danışmanlık başta olmak üzere geniş bir iş koluna sahibiz. 2023’te de bu iş kollarına yenisini eklemek ve hizmet ağımızı genişletmek istiyoruz.” dedi

İş insanı Deniz Işın Coşkuner 2023 Yılı Hedeflerini Anlattı!

Dinamik bir kadro ile birçok sektörde çalışmalarda bulunduklarının altını çizen Coşkuner, “Hangi sektörde olursak olalım en iyisini yapmak istiyoruz. Bu nedenle sektörün eksikliklerini en iyi şekilde analiz ediyor, eksiklikleri giderecek çalışmalarda bulunuyoruz.” ifadelerinde bulundu.

“Hizmet Ağımızı Genişletmek İstiyoruz”

Firmaların gelişmesinde birçok faktörün etkili olduğunu belirten Deniz Işın Coşkuner, bunlardan en önemlisinin hizmet ağının genişletilmesi olduğunun altını çizdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Coşkuner, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Halihazırda geniş bir hizmet ağımız var. Fakat bunun yeterli olmadığını düşünüyorum. Dolayısıyla hizmet ağımızı 2023 yılında daha da arttırmayı hedefliyoruz. Daha çok insana hitap etmek demek, sektörün taleplerini de karşılamak anlamına geliyor. Uzman bir ekibe sahibiz. Bu sayede sektör taleplerini analiz edebiliyor, taleplere uygun bir hizmet anlayışı geliştirebiliyoruz. Ayrıca farklı sektörleri bir araya getirdiğimiz için tek bir marka altında birçok sektöre hitap edebiliyoruz. Bu tür çalışmalar, birçok farklı sektörün aynı anda gelişmesini olanaklı hale getiriyor.”

“Daha Çok İnsana Kaliteli ve Yenilikçi Hizmet Sunmak Temel Amacımız”

2023 hedefleriyle ilgili açıklamalarına devam eden Coşkuner, daha çok insana kaliteli hizmet sunmanın temel amaçları olduğunun altını çizdi. Konuyla ilgili değerlendirmelerine devam eden Coşkuner, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Halihazırda oldukça fazla insanın taleplerini karşılayabiliyoruz. Bununla birlikte amacımız, daha çok insanın taleplerine cevap verebilmek. Bu noktada sektörel ihtiyaçları analiz ediyor, müşteri taleplerini belirliyor ve ikisini dengede tutacak bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Alanında uzman çalışanlardan meydana gelen bir ekibe sahibiz. Bu durum, kurumsal ve profesyonel çalışmalarda bulunmamıza olanak tanıyor. Ayrıca farklı iş kollarını da dahil ederek çok daha geniş bir perspektiften faaliyetlerimize devam etmek istediğimizi söyleyebilirim.”