Işın Karaca'nın eski eşinden tehdit!

Işın Karaca’nın ilk evliliğini yaptığı Sedat Doğan, Karaca'nın kasım ayında boşandığı ikinci eşi Tuğrul Odabaşı tehdit etti. Odabaş'ın kızları Mia ile fotoğraf paylaşması ve açıklamalarına sinirlenen Doğan bir video çekerek tehditte bulundu.

Işın Karaca 2011 yılında Sedat Doğan ile nikah masasına oturmuş ve aynı yıl kızları Mia dünyaya gelmişti. İkili evliliklerini yürütememiş ve 2013 yılında resmi olarak ayrılmışlardı.

Karaca’nın ikinci evliliği ise Tuğrul Odabaşı ile olmuş ancak çift geçtiğimiz haftalarda Odabaş ile Karaca boşanmıştı. 

Tuğrul Odabaşı boşanma sonrasında Işın Karaca ve Sedat Doğan’ın kızı Mia ile dansını instagram hesabından paylaşmasına Sedat Doğan’dan tepki geldi.

Uyuşturucu bağımlılığıyla ve Işın Karaca’ya bıraktığı 1 milyon liralık borç ile gündeme gelen Doğan “Benim kızımı alıp Instagram’da orada burada fotoğraflarını paylaşıp bir baba figürü yaratıp sahnelerde şov yapamazsın. Arada okyanuslarda olsa ben senin o sahnenin ışıklarını kapatırım. Adam ol, sessiz ol, efendi ol” dedi.

Tuğrul Odabaşı önceki günlerde Mia ile fotoğrafını paylaşıp bu sözleri kullanmıştı:

“Sevgi neydi? Sevgi emekti! Sevgi yoksunu bir kalp bu dünyadaki insanoğluna verilmiş en büyük cezadır bence. Düşünsene hiçbir şeyi sevemiyorsun, ellerin bir çiçeğe dokunmaktan mahrum kalmış, kalbin kan pompalamak dışında hiçbir şey bilmiyor, ya gözlerin sadece bakıyor ve emeği sadece ekmek zannediyorsun! Sokakta gördüğünüz kediyi, Dedikoducu teyzeyi, Evdeki avizeyi, kokoreç işkembeyi, Şişli Osmanbeyi kısaca yolu sizinle kesişmiş herşeyi, herkesi sevin ve sevdikleriniz için emek sarf edin… Seni seviyorum kızım, Mia Büyükkaraca”