İspanya’nın en iyi doktoru konuştu! Arda Güler’in sakatlığıyla ilgili vahim sözler! Dedikleri çıkarsa Arda uzun süre sahalardan uzak kalacak

Real Madrid antrenmanında menisküs sakatlığı geçiren Arda Güler’in durumu futbolseverleri üzerken çarpıcı bir açıklama geldi. Dr. Pedro Luis Ripoll, Arda Güler’in sakatlığının ciddi olması durumunda 5 tedavi olacağını ifade etti.

İspanya’nın en iyi doktoru konuştu! Arda Güler’in sakatlığıyla ilgili vahim sözler! Dedikleri çıkarsa Arda uzun süre sahalardan uzak kalacak

Real Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, antrenmanda sağ sağ diz iç menisküsünde tespit edilen yaralanma nedeniyle takımının ABD’deki kamp kadrosundan çıkarıldı. İspanya’ya dönen futbolcu tedavisine Madrid’de dönecek.

İspanya’nın en iyi doktoru konuştu! Arda Güler’in sakatlığıyla ilgili vahim sözler! Dedikleri çıkarsa Arda uzun süre sahalardan uzak kalacak - Resim : 1

ARDA'NIN DURUMUYLA İLGİLİ VAHİM SÖZLER

Genç futbolcunun yaşadığı sakatlığın ne kadar sürede geçeceği hakkında bilgi verilmezken bu konuda İspanyol Marca’ya konuşan Dr. Pedro Luis Ripoll çarpıcı ifadeler kullandı.

Dr. Pedro Luis Ripoll, Arda’nın sakatlığının ciddi olmaması durumunda 3 ay, sakatlığın ciddi olması durumunda ise 5 ay sürecek bir tedavi göreceğini ifade etti.

İspanya’nın en iyi doktoru konuştu! Arda Güler’in sakatlığıyla ilgili vahim sözler! Dedikleri çıkarsa Arda uzun süre sahalardan uzak kalacak - Resim : 2
Pedro Luis Ripoll

 

Pedro Luis Ripoll şunları söyledi:

 "Arda Güler'in menisküs sakatlığı ciddiyse, menisküsün dikilmesi gerekir. Bu da 5 aylık tedavi gerektirir. Eğer menisküs sakatlığı ciddi değilse, alternatif yöntemlerle tedavi süreci 3 ayı bulur."

PEDRO LUIS RIPOLL KİMDİR?

Pedro Luis Ripoll Pérez De Los Cobos, Forbes Magazine 2018'e göre İspanya'daki en iyi travma doktorlarından biri olarak kabul ediliyor. 1979'da ilk artroskopileri başlatarak İspanya'da artroskopik cerrahinin tanıtılmasına öncülük etti. İspanyol Artroskopik Cerrahi Derneği Üyesi. Bu topluluk çerçevesinde, uzmanlık alanında çeşitli bilimsel ödüllerle tanınan birçok öncü araştırma programı geliştirmiştir.