İstanbul, Antalya'nın doğusu ve Balıkesir için acil uyarı geldi. 3 ilimize ayrı () Sonradan haberim yoktu demeyin

İstanbul, Antalya'nın doğusu ve Balıkesir için acil bir uyarı geldi. Vatandaşlarımızın durum hakkında kesinlikle bilgisi olması gerekiyor. Çünkü çok şiddetli gelecek.

İstanbul, Antalya'nın doğusu ve Balıkesir için acil uyarı geldi. 3 ilimize ayrı () Sonradan haberim yoktu demeyin

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye'deki 3 ilimiz hakkında flaş bir uyarı yapıldı. Vatandaşlarımızın durum hakkında kesinlikle bilgisi olması gerekiyor. Çünkü çok şiddetli gelecek. 

SAĞANAK YAĞIŞLI GEÇECEK 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Kıyı Ege, Akdeniz (Burdur haric), İç Anadolu (Konya, Aksaray ve Karaman haric),Batı ve Orta Karadeniz, Güney Doğu Anadolu'nun batısı ile Kırklareli, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak,Giresun, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin yağmur ve sağanak, Marmara ile Kıyı Ege'de gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BU 3 İLİMİZE AYRI PARANTEZ

Yağışların İstanbul, Balıkesir'in batı ilçeleri, Antalya'nın doğusu, Osmaniye çevreleri, Hatay'ın batı kesimleri ile Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat ve sivas çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 

Öte yandan kuvvetli yağış beklenen, İstanbul ve Antalya için "sarı", Balıkesir için "turuncu" kodlu uyarıda bulunuldu.