İstanbul için korkunç tarih 15 Ekim olarak verildi. İstanbul'a büyük felaket geliyor. Şişli, Bahçelievler, Kadıköy hazır olun

Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul için korkunç tarih verildi. Yapılan açıklamaya göre İstanbul'un 63 günlük suyu kaldı. 15 Ekim'de suların kesilme ihtimali var. Şişli, Bahçelievler ve Kadıköy dahil olmak üzere tüm İstanbul hazır olmalı.

İstanbul için korkunç tarih 15 Ekim olarak verildi. İstanbul'a büyük felaket geliyor. Şişli, Bahçelievler, Kadıköy hazır olun

İnsanoğlunun en çok korktuğu şeylerin başında sussuzluk geliyor. Su olmadan bir yaşam tahmin bile edilemiyor. Ancak uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmelere göre küresel ısınma bu şekilde gittiği sürece sussuz kalmamız kaçınılmaz olacak. 

İSTANBUL İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLADI

Öyle ki kurak geçen bir kış döneminin ardından İstanbul için tehlike çanları şimdiden çalmaya başladı. Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmeye göre İstanbul'un 63 günlük suyu kaldı. 

Hava Forum tarafından konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"İstanbul'un 63 günlük suyu kaldı. Yani yağmur istenen düzeyde yağmazsa 15 Ekim civarı sular kesilebilir. Tahminlerimize göre Ekim ya da Kasım'dan itibaren İstanbul bol yağışlı süresine girecek. Tabii biz tasarrufumuza devam etmek için. Ya yağmazsa? Tedbirli olmak." 

HER İLÇE TEBDİRLİ OLMAK ZORUNDA

İstanbul'da başta Şişli, Kadıköy ve Bahçelievler başta olmak üzere tüm ilçeler kendilerine göre önlem almak zorunda.