İstanbul'da cami bahçesinde skandal görüntü! Erkek ve kadının uygunsuz anlarına hemen müdahale edildi

İstanbul'un Esenyurt'ta bulunan bir cami bahçesinde yaşanan yabancı uyruklu oldukları tespit edilen çift uygunsuz hareketlerde bulundu. Olayı fark eden görevliler müdahale etti. Çiftin cami bahçesinde bir bankta yakınlaştıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

İstanbul'da cami bahçesinde skandal görüntü! Erkek ve kadının uygunsuz anlarına hemen müdahale edildi

İstanbul'da yabancı uyrukluların en yoğun yaşadığı ilçelerden biri olan Esenyurt'ta cami bahçesinde kaydedilen görüntü pes dedirtti. Yabancı uyruklu bir çift cami bahçesinde bulunan bir bankta uygunsuz hareketlerde bulundu. 

İĞRENÇ ANLAR SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Yabancı uyruklu oldukları tespit edilen iki kişi, cami bahçesinde bulunan bankta otururken öpüşmeye başladı. Bir süre sonra olayı daha da ileri taşıyan çiftin o anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Durumu fark eden görevliler anında müdahale etti. Görevlileri görür görmez toparlanan yabancı uyruklu kişiler, olay yerinden hızla uzaklaştı.

İstanbul'da cami bahçesinde skandal görüntü! Erkek ve kadının uygunsuz anlarına hemen müdahale edildi - Resim : 1

"KIYAMET GÜNÜ YAKLAŞTI"

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Birçok kişi yabancı uyruklu şahıslar hakkında neden yasal işlem yapılmadığını sordu. Kullanıcılar, "Yuh artık yuh.. Kıyamet günü yaklaştı", "Sığınmacılar gitmezse daha ne rezillikler çıkacak göreceksiniz", "Türk olsaydı anında kimlik kontrolü yaparlardı." yorumlarında bulundu. 

 

 

 

İstanbul'da cami bahçesinde skandal görüntü! Erkek ve kadının uygunsuz anlarına hemen müdahale edildi - Resim : 2