İzmir'de CHP'nin adayı kim? Barış Yarkadaş'tan kulis bilgisi: İzmir'de Özgür Özel ibreyi Olgun Atilla'ya çevirdi

Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında tv100.com yazarı Barış Yarkadaş verdiği kulis bilgisinde "İzmir'de Özgür Özel'in Olgun Atilla'ya ibreyi çevirdiğini bilgisini aldım. Atilla'nın hem genç olması, hem Bornova Belediye Başkanlığı'nı yapmış olması hem İmamoğlu ve Özel ile eşit derecede yakın olması ibrenin Atilla'ya çevrilmiş olduğunu gösteriyor." ifadelerine yer verdi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, iletişimci-yazar Ferhat Murat, tv100 Ankara temcilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler programda masaya yatırıldı.

"İZMİR'DE ÖZGÜR ÖZEL İBREYİ OLGUN ATİLLA'YA ÇEVİRDİ"
Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağını merak konusu oldu. Yarkadaş verdiği kulis bilgisinde "İzmir'de hava değişti. Bir bilgi aldım ama doğrulatamadım. Tunç Soyer ile Özgür Özel'in bu akşam görüştüğü yönünde. Fakat doğrulattığım bilgiyi aktarayım. İzmir'de Özgür Özel'in Olgun Atilla'ya ibreyi çevirdiğini bilgisini aldım. Atilla'nın hem genç olması, hem Bornova Belediye Başkanlığı'nı yapmış olması hem İmamoğlu ve Özel ile eşit derecede yakın olması ibrenin Atilla'ya çevrilmiş olduğunu gösteriyor. Atilla'yı bugün aradım. Atilla "Tüm arkadaşlarımız kıymetli, ismi geçenler hepsi saygıdeğerler. Bu görev bana verilirse Türkiye'nin en başarılı belediyecilik anlayışını Türkiye'de kökleştirmek istiyorum. İzmir'i Türkiye siyasetinin sanatının sporunun süper ligine çıkarmak istiyorum. Genel başkanımız Egeli. Tüm partilerden de oy alabileceğimiz, Ege'de oy patlaması yapabileceğimiz bir kampanya yapmak istiyorum" dedi" ifadelerine yer verdi.