Jesus'un en güvendiği isimdi! Avrupa'nı devleri Fener'in yıldızını rekorla transfer edecek!

Fenerbahçe, gösterdiği performansla Avrupa'nın dev takımların dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedelini 25 milyon Euro olarak belirledi. Ferdi bu bedelle transfer olması durumunda Süper Lig'den Avrupa'ya transfer olan en pahalı futbolcu olacak.

Jesus'un en güvendiği isimdi! Avrupa'nı devleri Fener'in yıldızını rekorla transfer edecek!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 51 puanla lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunuyor. Sarı lacivertlilerin şampiyonluk yarışında kalmasını sağlayan isimlerden biri de Ferdi Kadıoğlu oldu.

SAHANIN EN ÇALIŞKAN İSİMLERİNDEN

Maç boyunca bitmek tükenmek bitmeyen enerjisi ile sahanın en çalışkan isimleri arasında yer alan Ferdi, teknik direktör Jorge Jesus'un prensi oldu. İstikarlı futboluyla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki futbolcu Avrupa takımlarının da dikkatini çekti.

Jesus'un en güvendiği isimdi! Avrupa'nı devleri Fener'in yıldızını rekorla transfer edecek! - Resim : 1

İNGİLİZ EKİPLERİ İZLEDİ

Ferdi'yi sarı lacivertlilerin ligin 24.haftasında Kayserispor'u 2-1 yendiği maçta İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United ve Brighton'un temsilcileri de izledi.

BONSERVİS BEDELİ BELİRLENDİ

Ferdi maça attığı muhteşem gol ile damga vururken sarı lacivertli yönetim Ferdi'nin bonservis bedelini belirledi.

Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe yönetimi Ferdi'yi transfer etmek isteyen takımlardan 25 milyon Euro bonservis bedeli talep edecek. 

EN PAHALI TRANSFER OLABİLİR

Ferdi Kadıoğlu, 25 milyon Euro ve üstü bir bonservis bedeliyle transfer olması halinde Süper Lig'den satış yapan en pahalı futbolcu olarak tarihe geçecek.

Süper Lig'in transfer rekoru, 22 milyon Euro ile Beşiktaş'tan Everton'a giden Cenk Tosun'da bulunuyor.

FERDİ'NİN PERFORMANSI

Öte yandan Fenerbahçe formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 32 maça çıkan Ferdi 1 gol attı, 3 asist yaptı.