Kadın holiganlar birbirine girdi

ABD'de Brawl Major Ligi beyzbol maçında holigan kadın taraftarlar birbirine girdi. Erkek taraftarlar kadınları ayıramayınca polisler devreye girmek zorunda kaldı. Görüntülerde kadınların şiddetli bir şekilde kavga ettiği görülüyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Brawl Major Ligi mücadelesinde White Sox ile Chicago Cubs karşı karşıya geldi. Maça, kadın holiganlar arasındaki kavga damga vurdu. Kadın holiganları polisler kelepçeleyerek ayırabildi.

Kadınlar arasındaki kavganın neden çıktığını net olarak bilinmezken, bazı taraftarlar 'omuz atma' kavgası olduğunu iddia etti. Chicago Cubs taraftarı kadınların Sox taraftarı kadınların üzerine yürüdüğü ve saldırdığının görüldüğü görüntülerde erkekler kavgayı ayırmaya çalışıyor ancak başarılı olamıyor.

Kadın holiganlar birbirine girdi - Resim : 1Videoda bazı taraftarlar, kadınların kavga etmesini engelleyebilmek için "Hayır" diye bağırırken, öfkeli kadınlar büyük bir hırsla birbirine saldırıyor.

Kadınlar, polis tarafından ayrıldıktan sonra da şiddet devam ediyor. Arkadaşı kelepçelenerek gözaltına alınan kadın, bu kez de polislere vurmaya devam ediyor.

Video kısa süre içerisinde 'Kız kavgası' (Girl fight) etiketiyle sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.