Kadının boynundaki fuları aldı, masaya serip üzerine tuz döktü. Yaptığı şeyle meraklı gözlerle kendisini izleyen kadını yerinden hoplattı

Bir restoran masasında oturan adam, yanındaki güzel kadının boynunda duran turuncu fuları yavaşça aldı. Ardından masaya serip üzerine biraz tuz döktü. İyice odaklandıktan sonra elinden altına aldığı fuları öyle bir şeye çevirdi ki, kendisini meraklı gözlerle izleyen kadın bir metre yerinden hopladı.

Bir restoran masasında oturan adam, yanındaki güzel kadının boynunda duran fuları yavaşça aldı. Elinde biraz gezdirdikten sonra masaya serip üzerine masada bulunan tuzluktan biraz tuz döktü. Çevredeki herkes onun ne yapacağını merakla izlemeye başladı.

Kadının boynundaki fuları aldı, masaya serip üzerine tuz döktü. Yaptığı şeyle meraklı gözlerle kendisini izleyen kadını yerinden hoplattı - Resim : 1

YERİNDEN HOPLADI

Yavaş birkaç hareketin ardından ellerinin arasına fuları aldı ve ellerini masaya iyice dayadı. O anda elinin altına aldığı fular, diğer taraftan turuncu bir yılan olarak çıkmaya başlayınca meraklı gözlerle kendisini izleyen kadın, yerinden bir metre hopladı.