Kadınlarla görüntülenen ve sarmaş dolaş yakalanan Kadir Doğulu hakkında bomba iddia

Neslihan Atagül ile aşk yaşayan ve evli olan Gecenin Ucunda dizisinde de birlikte rol alan Kadir Doğulu bir barda kadınlarla samimi şekilde görüntülendi. İddiaya göre arkadaşı Ara Bulut İynemli'nin uyarılarına rağmen Kadir Doğulu kadınlara sarılmaya da devam etti. Ancak olay bununla da bitmedi. Ortaya bombai bir iddia daha atıldı.

Kadınlarla görüntülenen ve sarmaş dolaş yakalanan Kadir Doğulu hakkında bomba iddia

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu bir barda kadınlarla samimi şekilde görüntülendi. Neslihan Atagül ile evli olan ve aşkını her fırsatta dile getiren oyuncu iddiaya göre arkadaşı Aras Bulut İynemli'nin uyarılarına da aldırış etmeyerek eğlencesine devam etti. 

Kadir Doğulu'nun bu görüntüleri sosyal medyada hızlı bir şekilde yayıldı. Ancak olay bununla da kalmadı. 2. Sayfa'nın haberine göre Kadir Doğlulu ile ilgili bomba bir iddia daha ortaya atıldı.

İddiaya göre karısına her fırsatta aşık olduğunu anlatan ama ortamlarda kadınlarla sarmaş dolaş görüntülenen Kadir Doğulu uzun zamandır baş harfi 'S' olan bir kadınla birlikte yaşadığı öne sürüldü.

Neslihan Atagül Kadir Doğlu'nun kadınlarla görüntülenen ve sosyal medyada hızla yayılan samimi görüntülere ne diyeceği merak konusu olmuşken 2. Sayfa'nın haberi için ise nasıl bir tepki vereceği de merak ediliyor. 

"AİLESİNDEN İSTEMEYE GİTMİŞ"

Kadir Doğulu hakkında, 2. Sayfa'da "Kadına ev açmış hatta imam nikahı da yapmış bu durumu Neslihan da biliyormuş. Hatta kadını ailesinden istemeye gitmiş" denildi. Bu iddialar sosyal medyada bomba gibi düştü.