Kapıya bırakılan doğum günü hediyesinin boş paketini bahçede görünce şaşkına döndü. Güvenlik kayıtları incelendikten sonra hırsız ortaya çıktı

Kapıya bırakılan doğum günü hediyesinin boş paketini bahçede görünce şaşkına dönen 15 yaşındaki genç, tam kapılarının önünü gören güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye karar verdi. Güvenlik kayıtları incelendikten sonra hırsız ortaya çıktı. Kayıtlar, ön kapıya teslim edilen bir kutu kurabiyenin beklenmedik bir veranda korsanı olan keseli sıçan tarafından çalındığı anı kaydetti.

Kapıya bırakılan doğum günü hediyesinin boş paketini bahçede görünce şaşkına dönen 15 yaşındaki genç, tam kapılarının önünü gören güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye karar verdi. Güvenlik kayıtları incelendikten sonra hırsız ortaya çıktı. 15. yaş gününü kutlayan Dr. M'nin oğluna bir aile dostu tarafından Tiff's Treats kurabiyeleri verilmiş ve teslimat ailenin ön merdivenine bırakılmıştı.

GÜVENLİK KAMERASI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Oğul daha sonra teslimat görevlisinin bıraktığı balonu ve bir torba kremayı keşfetti, ancak kurabiye kutusu ailenin yan bahçesinde boş bulundu. Güvenlik kamerası görüntüleri, hırsızın gözetimsiz ikramlarla kaçan bir keseli sıçan olduğunu ortaya çıkardı. Bakanlık, sakinlere Dr. M'nin örneğini takip etmelerini ve "evinizi hırsızlardan korumaya yönelik tüm çabayı göstermek" için güvenlik kameralarını kullanmalarını tavsiye etti.