Kar yağmasını beklerken İstanbul'da kışın ortasında bahar havası yaşanıyor

Kış mevsiminde yaşanan sıcaklıklar bahar havasını getirdi. Vatandaşlar kışın ortasında kar yağmasını beklerken sıcak havayı fırsat bilip dışarı akın ettiler.

Kış mevsiminde İstanbul’da hafta başından bu yana devam eden mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı şehrin atmosferini adeta bahar havasına çevirdi. Sahil şeridini dolduran vatandaşlar, güneşli havanın tadını çıkartırken termometreler ise bugün İstanbul’da 17 dereceleri gösterdi. Sıcak havayı fırsat bilen İstanbullular dışarıya akın ederek güneşli havanın keyfini çıkardı.

“HAVA GÜZEL OLUNCA İSTANBUL DAHA GÜZEL”

Eşiyle beraber hava sıcaklığının artmasıyla kendilerini dışarı attıklarını belirten Müslüm Aktabur, “Hava sıcaklığının artmasıyla fırsat bulup dışarı çıktık. Havanın mevsim sıcaklıklarının üstünde olduğunu görünce kendimizi dışarı attık. Uzun zamandır havalar soğuk ve yağmurluydu. Bugün çok güzel bir hava var. İnsanlar bunu değerlendiriyor. Bizde eşimle beraber bu havayı fırsat bildik. Tabii ki arada bir yağmur yağması da gerekiyor. Arada bir güneş yüzünü gösterince bizim için güzel oluyor. Hava güzel olunca İstanbul daha güzel" dedi.