Keçiler hakkında bir ihbar alan polis ekipleri, olay yerine gittiklerinde karşılarında gördükleri tabloya inanamadı

ABD Florida’da polis ekipleri iki keçi ile ilgili bir ihbar alarak olay yerine intikal etti. Polisler alana gittiklerinde bir çift keçinin birbiriyle kavga ederek çarpıştığını gördü. Ekipler dakikalarca keçileri ayırmaya çalışarak karakola götürdü. Ardından kaçan keçilerin sahibini bularak teslim etti.

Keçiler hakkında bir ihbar alan polis ekipleri, olay yerine gittiklerinde karşılarında gördükleri tabloya inanamadı

Florida Putnam İlçesi Şerif Ofisi gelen bir ihbarla beraber harekete geçti. Olay yerine gittiklerinde iki keçinin inat içerisinde çarpışarak kavga ettiğini gören ekipler dakikalarca onları ayırmaya çalıştı.

Keçiler hakkında bir ihbar alan polis ekipleri, olay yerine gittiklerinde karşılarında gördükleri tabloya inanamadı - Resim : 1

 KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜLER 

Kavgayı ayırdıktan sonra keçileri karakola götüren ekipler yaban keçilerinin sahiplerini bularak teslim ettiler. İki inatçı keçinin kavgasını çeken polisler ise sosyal medyada , "Şüpheliler birbirlerine oldukça sert davrandılar ve kavga yakınlardaki evlerin bahçelerine kadar tırmandı" denildi. "Her ikisi de oldukça inatçıydı, ancak memurlar onları ayırmayı, tartışmayı ve onları Putnam İlçe Hapishanesine getirmeyi başardı” notuyla paylaştı.