Kenan İmirzalıoğlu'ndan Serdar Ortaç'a kahkaha attıran espri

Serdar Ortaç ile Seçil Gür çifti, Bebek’te baş başa kahve keyfi yaptı.

Mekândan ayrılmadan önce maskesini takan Serdar Ortaç, sevgilisine tutunarak yürüdü. Daha sonra Seçil Gür ile muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç, İbo Show’un yılbaşı özel çekimine katıldığını söyledi.

Serdar Ortaç bir ara konuşurken yanından uzaklaşan sevgilisini “Üşüyorum” diyerek kendisine doğru çekti. Ünlü popçu geçen haftalarda Seçil Gür’e olan sevgisini ifade ederken antilop yerine antrikot lafını kullanmıştı.

Bu yılbaşında birden fazla programa konuk olan Ortaç, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasından kazandığı parayı çocuk esirgeme kurumuna bağışladığını açıkladı. Serdar Ortaç, “Kim Milyoner Olmak İster” programında Kenan İmirzalıoğlu’nun kendisine yaptığı espriyi de anlattı.

Ortaç, geleneği bozmadı ve sevgilisinin saçlarını düzeltti. Seçil Gür, Serdar Ortaç sayesinde artık pazar günlerini sevmeye başladığını ifade etti. Bunun üzerine Serdar Ortaç’a “Peki Seçil Gür size neleri sevdirdi?” diye soruldu. Ortaç yılbaşını sevgilisiyle evde geçireceklerini belirtti.

Ünlü popçuya yıllardır çalışamayan ve sağlık sorunlarıyla uğraşan eski dostu Mehmet Ali Erbil’in “Kiralarla geçiniyorum” sözü hatırlatıldı. Serdar Ortaç röportajın sonunda yılbaşı mesajı da verdi.